Video: Iris van Lunenburg maakt zichzelf in één klap meest besproken deelnemer bij Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iris van Lunenburg zet zichzelf niet erg goed neer bij de kijkers van Expeditie Robinson. De presentatrice maakt zichzelf door dit fragment de meest besproken deelnemer.

Iris van Lunenburg zet de boel op stelten met Eva Simons

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is nu al een mega hit geworden. De redactie heeft het voor elkaar gekregen verschillende excentrieke types uit te nodigen die lekker met elkaar botsen. Het programma Expeditie Robinson lijkt altijd te gaan over overleven op een onbewoond eiland en de moeilijkste proeven behalen. Toch gaat het voor de kijkers vooral ook erg over de drama die de deelnemers met elkaar creëren. Zo krijgen ze natuurlijk nauwelijks te eten en slapen ze erg slecht. Deze heftige combinatie zorgt voor erg chagrijnige en snel geprikkelde deelnemers. En laat Iris van Lunenburg hier nou precies één van zijn. De presentatrice en columniste heeft het duidelijk een beetje zwaar op het onbewoonde eiland. Zo werd ze al vrijwel direct uit het programma gestemd samen met Eva Simons. Toch werden de twee dames niet naar huis gestuurd, maar naar afvallerseiland. Hier leken de twee eerst nog wel redelijk met elkaar te kunnen, maar dat slaat nu volledig om..

Iris van Lunenburg maakt zichzelf geen favoriet

Het is een groot spektakel nu Iris van Lunenburg samen met Eva Simons op afvallerseiland tijdens Expeditie Robinson zit. De meiden kregen het eerst al voor elkaar hun pan te krijgen door een iet wat domme actie vanuit Eva. Het is vanaf dat moment niet veel beter gegaan, ondanks dat Iris en Eva nieuw gezelschap hebben gekregen. Zo is de nieuwste bewoner van afvallerseiland Mark Baanders, ook wel bekend als ‘slijptol’ van o.a. PowNed. Het is wel duidelijk dat Mark niet op zijn mondje is gevallen en de boel een beetje bij elkaar probeert te houden op afvallerseiland. Toch heeft Iris van Lunenburg hier absoluut geen zin in, dus gaat ze confrontatie met Eva keihard aan. Op onderstaande video is te zien hoe Iris tekeer gaat en daar maakt ze geen fans mee. Zo doet Mark Baanders de iconische uitspraak dat hij in een wespennest is beland met maar liefst twee koninginnenbijtjes die elkaar lopen te prikken.

Lees meer over Expeditie Robinson: Foto: Zangeres Eva Simons geniet van solo-avontuurtje op privéstrand tijdens Expeditie Robinson

Dit is de spannende kant van Iris van Lunenburg

Op Expeditie Robinson komt Iris van Lunenburg niet echt over als een sympathieke vrouw met al haar verwijten naar anderen toe. Toch is Iris van Lunenburg juist met haar carrière heel druk bezig om op te komen voor vrouwenrechten en vrouwen met kleur. Voor Iris haar werk schuift ze regelmatig aan als tafelgast bij een talkshow en schreef ze haar eigen columns in het Linda magazine. Op onderstaande foto is te zien dat Iris er ontzettend goed en chique uitziet als ze er zin in heeft. Zo zit Iris hier in een restaurant in Parijs met haar luxe outfitje. Op het Instagram account van Iris is te zien dat ze behoorlijk van luxe etentjes en mooie spullen houdt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.