Foto: Iris Enthoven laat meteen haar schitterende lijf zien in eerste beelden Expeditie Robinson 2023

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja! Iris Enthoven doet mee aan het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson en de plaatjes zijn nu al om van te smullen! 

Fans van Iris Enthoven zijn vast en zeker door het dolle. Hoe kan het ook anders? De beeldschone presentatrice maakte recent bekend dat ze meedoet aan het nieuwe seizoen van wellicht het populairste reality survival-programma van Nederland. En wat een cadeautje voor haar fans! Want heerlijk onthullende kiekjes en intieme momenten zijn daarbij zowaar gegarandeerd. En Iris maakt er met dit prikkelende plaatje meteen een goede start mee…

Iris Enthoven pronkt met afgetraind figuur in Expeditie Robinson shoot

Zo bewijst Iris Enthoven namelijk in een foto dat ze helemaal klaar is voor Expeditie Robinson! Zowel de outfit als haar figuur kunnen zo de show op. Iris pronkt namelijk met haar afgetrainde lijf in een werkelijk piepklein setje. Ze mag dan nu nog niet in de tropen rondlopen, maar de voorbereiding lijkt compleet! Iris slaat namelijk helemaal een topje over en verschijnt alleen in een piepklein broekje en iets wat we alleen ondergoed kunnen noemen. Op de show kan je natuurlijk niet aan intieme momenten ontkomen, maar Iris lijkt er wel heel veel zin in te hebben. En anders wij wel! Als we de hele tijd van Iris in dit soort spannende pakjes mogen genieten zullen wij geen aflevering missen. De beeldschone presentatrice maakt het plaatje compleet met een stoere blik naar de camera. Handen over haar buik en spieren aangespannen. Kom maar door met het avontuur!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Volgers Iris Enthoven niet verrast door deelname Expeditie Robinson

En met dit veelbelovende plaatje van Iris Enthoven kan het ook haast niet anders dan dat haar fans door het dolle zijn. En geloof ons maar, dat zijn ze. Eén snel kijkje in de reacties onder de foto weet dat meteen te bewijzen. Niet alleen barst het namelijk van de dolenthousiaste comments en hartjesemoji’s, nee hoor. Fans van Iris hadden het bijna voorspeld! Zo blijkt de bloedhete blondine flink wat scherpe luisteraars van haar podcast te hebben. En ook haar showbizz-collega’s hielden Iris goed in de gaten! Zo reageerde NPO 3-presentator Tim Senders trots dat hij het al lang wist. “I knew it, ik vond het al zo gek dat je zo lang op ‘pony kamp’ was!”, schrijft hij enthousiast. Gelukkig voor Iris doet ze ook genoeg monden openvallen. En dat ze meer dan genoeg supporters gaat hebben tijdens de show is ook duidelijk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Iris Enthoven sluit zich aan bij Jaimie Vaes voor  Expeditie Robinson 2023

Naast Iris Enthoven krijgen we ook steeds meer informatie over de overige deelnemers. En daar zitten natuurlijk flink grote namen tussen. Zo blijkt dat ook influencer Jaimie Vaes deelneemt aan Expeditie Robinson! Iris en haar mede-deelnemers zijn onderhand vertrokken naar Robinson Eiland in Maleisië en zijn al hard aan het survivalen. En die afwezigheid leidt ook tot flink wat andere speculaties. Zo vinden sommigen dat ook Gwen van Poorten en Guido Spek de laatste tijd opvallend stil zijn. Natuurlijk is hier nog niets van bevestigd, maar we kunnen altijd hopen, toch? Gelukkig hebben we ook al snel meer duidelijkheid. Begin september gaat de show namelijk al los. We moeten nog even wachten op de heerlijke beelden, maar met zo’n sterrenlijst wordt het vast een topseizoen!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IRIS ENTHOVEN (@irisenthoven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!