Ellemieke Vermolen laat haar geweldige lijf zien aan het zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe presentatrice Ellemieke Vermolen heeft een prachtig filmpje gedeeld, waarin je de prachtige blondine in al haar glorie kan zien. 

Het heerlijke van Ellemieke Vermolen goed in beeld

De knappe presentatrice Ellemieke Vermolen heeft een ongelooflijk goed . Dat is inmiddels wel duidelijk na al die jaren van mooie plaatjes van zichzelf online posten. Maar de knappe blondine plaatst nu een video, waarmee ze al haar volgers verbaast. De aantrekkelijke dame weet namelijk haar volgers sprakeloos achter te laten na het zien van dit hete filmpje. Nu is het nog hopen dat Ellemieke nog veel meer van dit soort bijzondere filmpjes zal gaan maken in de toekomst.

Lees ook: Foto: Kim-Lian van der Meij beleeft spannende Kerst met wilde standjes

Ellemieke Vermolen heeft nog altijd een geweldig

De knappe presentatrice komt in de video een aantal keer verleidelijk omhoog uit het water. Ook zie je het natte van de presentatrice in de mooiste zwemkleding voorbij komen. Dit is absoluut een video waar ze iedereen mee kan verleiden. De aantrekkelijke blondine laat er zeker geen gras over groeien en doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat haar fans weer iets bijzonders hebben om van te kunnen genieten. De knappe dame laat voor dat doel zich graag zien aan de camera. Dat levert weer hele mooie resultaten op.

Lees ook: Hoe is het nu met presentatrice Ellemieke Vermolen?

Ellemieke Vermolen laat inhoud kledingkast zien

De prachtige blondine heeft een hoop pakjes die ze op haar spannende foto’s aan kan trekken. En soms da gaat ze even door haar hele kledingkast heen om haar volgers te laten zien wat ze allemaal heeft. Dat betekent natuurlijk meer foto’s voor haar fans, dus die zijn het er meteen mee eens dat Ellemieke dit doet. De foto’s van de knappe blondine zijn eigenlijk altijd wel genieten geblazen. Vanwege haar prachtige uiterlijk en haar heerlijke pakjes kunnen de fans van deze presentatrice altijd wel genieten van haar mooie foto’s. Zelfs als Ellemieke niet zo vaak iets online zet wordt wel elke foto flink gewaardeerd.

Ellemieke Vermolen deelt vakantiefoto in spannend topje

Natuurlijk is de knappe blondine ook eventjes op vakantie geweest. Maar net als alle bekende koppen in Nederland, deelt ook Ellemieke haar spannende vakantie foto’s met haar fans. En die worde erg goed in ontvangst genomen. Dat is ook niet zo heel erg gek, want Ellemieke heeft een bijzonder mooi topje aan op de foto’s. Daar kan je als fan van de prachtige presentatrice alleen maar van genieten. En aan de reacties onder de foto te zien doen alle fans van deze prachtige dame dat ook enorm.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!