Video: Heleen van Royen laat heerlijk kunstje zien met opgetrokken knietjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Heleen van Royen deelt een nieuwe video met haar volgers en die is wel even smullen hoor. Want ze laat haar bijzondere oefening zien!

Heleen van Royen, de 58-jarige Nederlandse schrijfster, staat bekend om haar gezonde en sportieve levensstijl en haar openheid op social media. Zo deelt ze alles met haar volgers. Dat vindt de schrijfster namelijk erg leuk om te doen. Het maken van mooie foto’s voor haar volgers is zo onderhand een grote hobby geworden voor Heleen. En dat ze er erg goed in is, blijkt maar weer uit de vele volgers die ze er het afgelopen jaar bij heeft gekregen. De mooie schrijfster, die tevens de schoonmoeder van Suzanne Schulting is, heeft wel wat met sport. In deze video zie je hoe goed ze bezig gaat met een pittige oefening, waarbij ze haar knietjes flink de lucht in laat gaan.

Heleen van Royen trekt flink de aandacht met haar sportieve foto’s en video’s

De mooie schrijfster heeft recent veel aandacht getrokken met haar geweldige foto’s en video’s vanuit de sportschool. Ze deelt regelmatig foto’s en video’s van haar trainingssessies, waarin ze trots haar afgetrainde vormen laat zien. Haar volgers zijn zichtbaar onder de indruk van haar doorzettingsvermogen en natuurlijk van de geweldige resultaten. Want eerlijk is eerlijk, Heleen ziet er bijzonder goed uit op de content die ze deelt.

Heleen straalt op haar foto’s vanuit de sportschool

Met een stralende glimlach en een zelfverzekerde houding laat Heleen haar afgetrainde zien in niets verhullende sportoutfits. Haar foto’s laten haar stralen. Je kan duidelijk zien dat Heleen zich echt op haar gemak voelt terwijl ze de foto aan het maken is. Haar volgers kunnen niet genoeg krijgen van haar mooie verschijning en zijn met elke foto vanuit de sportschool eventjes de weg kwijt. Dat is ook niet zo gek, want Heleen weet enorm te betoveren met elk plaatje. Ze bewijst dat leeftijd geen belemmering hoeft te zijn voor het beginnen met  sporten en dat je er best wel wat mooie resultaten mee kan behalen.

Heleen weet ook buiten de sportschool nog genoeg mooie plaatjes te maken

De mooie schrijfster weet ook nog buiten de sportschool nog genoeg mooie foto’s van zichzelf te schieten. Die zijn wel meestal voor of na het sporten en daarom zie je Heleen nog steeds in de meest mooie pakjes rondlopen. Maar dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. Die vinden het juist wel leuk om Heleen in pakjes als die hierboven te kunnen zien. De mooie dame weet op die manier haar fans toch wel weer zeer tevreden te houden.

Heleen van Royen blijft haar volgers verbazen met mooie plaatjes

Het lijkt erop dat de fans van Heleen van Royen onverzadigbaar zijn als het gaat om haar mooie foto’s en video’s. Ze kunnen geen genoeg krijgen van haar geweldige looks en haar mooie kiekjes. Haar fitnessavonturen blijven haar volgers betoveren en Heleen vindt het dan ook niet erg om die avonturen te blijven delen met haar fans. De leuke schrijfster krijgt veel lof over haar fitness foto’s en video’s.

Meer zien van Heleen van Royen kan natuurlijk op Instagram

Als je nou nog meer van de fitness avonturen van Heleen wil zien, dan moet je even op Instagram zijn. Daar plaatst ze altijd haar meest recente foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Victoria Koblenko schudt volgers wakker met foto zonder kleding

Victoria Koblenko weet met haar nieuwe foto wel weer flink wat los te maken bij haar volgers.

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien.