Video: Gordon zoent met Sylvie Meis, en nog drie anderen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gordon heeft zich weer een beetje misdragen. Deze keer heeft de bekende zanger van het andere walletje gesnoept door te zoenen met niemand minder dan Sylvie Meis!

De bekende zanger was op de radio te gast bij De 538 Middagshow. Daar vertelt hij toch wel een heel erg bijzonder verhaal. Gordon maakt namelijk bekend dat hij tijdens een feest van Elton John met niemand minder dan Sylvie Meis heeft gezoend. Gordon vond het feestje van Elton John een echte belevenis. Hij noemde het spectaculair. Gordon kon bijna Elton zelf aanraken. Hij had de avond van zijn leven. En natuurlijk moet Gordon dan even flikken wat de meeste hetero mannen in hun dromen nog niet voor elkaar krijgen. En natuurlijk werd daar uitgebreid over gebeld met de redactie van De 538 Middagshow. Die moesten daar alles van weten. Zie de hele video hier!

Gordon gooit het hoge woord eruit

Tijdens het feestje kwam Gordon opeens Sylvie Meis tegen: “Ik ben Sylvie nog tegengekomen, die liep er ook rond in een blauwe jeans galajurk. Hartstikke leuk en gezellig.” De blauwe jurk van Sylvie wist zelfs Gordon, die normaal juist van de mannen is, te bekoren. De twee zijn op het feest lekker los gegaan en hebben zich misschien een klein beetje misdragen. Zo onthult Gordon later het volgende: “Het was zo’n gekke avond, volgens mij heb ik ook nog staan zoenen met Sylvie aan de bar. Als daar een foto van komt, dan is helemaal het hek van de dam.” De foto’s zijn nog niet opgedoken, maar elk roddelblad van Nederland houdt vanaf nu zijn ogen open.

Gordon zoent met nog meer mensen

Natuurlijk is Sylvie niet de enige met wie Gordon vaak ligt te zoenen. Er is namelijk door de jaren heen veel bekend over zijn liefdesleven. Tien hij in 2008 besloot nooit meer een relatie te starten, na zijn relatie met vriend Sander, kwam opeens de veel jongere Raoul om de hoek kijken. Zijn nieuwe partner was negentien jaar jonger en wakkerde het liefdesvuur weer even aan bij Gordon. Maar dit liep op niets uit. Andere relaties van Gordon, met onder andere de mannen Adriaan en Jacob, gingen stuk toen beide vreemdgingen met een vrouw. Misschien dat Gordon eindelijk besloten heeft om dat ook eens uit te testen door met Sylvie te zoenen.

Gordon had iets te diep in het glaasje gekeken

Gordon had een flinke hoeveelheid drank op. Ze wisten namelijk op het feestje een flinke hoeveelheid tequila te schenken. En daar lustte Gordon natuurlijk wel een slok van. De zanger kende gelukkig zijn grens en wist nog te stoppen met drinken voor hij zich niets meer kon herinneren. Maar naar eigen zeggen was hij, en iedereen op het feest, nog steeds ladderzat. En dat had nogal wat gevolgen natuurlijk. Het zoenen met Sylvie Meis is nu niet iets wat Gordon dagelijks doet. Hij zorgt er met dit nieuws voor dat alle mannen van Nederland ontzettend jaloers op hem zijn geworden.

Gordon niet meer welkom bij VI na zoen met Sylvie Meis

Nadat Gordon het nieuws over de zoen uitgebreid heeft verteld aan de redactie van De 538 Middagshow moet er ook nog even gepraat worden over zijn reputatie bij VI. Daar weigerde de zanger te komen, al kwam hij daar na zijn uitspraken vrij snel op terug. Daar vonden de mannen van Vandaag Inside natuurlijk wat van. Mag Gordon nu nog wel terugkomen in het programma? Gordon leek het niet zo erg te vinden. Na het nieuws over zijn zoen met Sylvie Meis in geuren en kleuren verteld te hebben, komt de zanger nog even terug op het feit dat hij niet welkom is bij VI. Of ja, dat hij waarschijnlijk niet welkom is. Maar aan zijn toon te horen kan het hem niet super veel schelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hypocriete Hélène Hendriks maakt vriendin van Peter Gillis compleet belachelijk tijdens De Oranjezomer (video)

Ze had de lachers wel op haar hand, maar toch is het niet helemaal sjiek dat Hélène Hendriks de vriendin van Peter Gillis zó voor paal zette live tijdens De Oranjezomer...

Freek (Suzan & Freek) deelt slaapkamerfoto en bekritiseert zijn bedpartner

Freek (Suzan en Freek) deelt een foto van de slaapkamer en laat weten dat hij het maar raar vindt wat zijn bedpartner allemaal doet!

Joost Klein vertegenwoordigt ineens een ander land na controversieel optreden (foto)

Joost Klein is ineens verknocht aan een ander land! Het is echter nog maar de vraag of hij ooit voor dit land mee zou kunnen doen aan het Songfestival...