Video: Politie klopt aan bij Hans Teeuwen na grap over Femke Halsema

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hans Teeuwen heeft een nieuwe video online gezet, waarin hij door de politie even streng aan de kant wordt gezet. 

De cabaretier heeft altijd al een apart gevoel voor humor gehad. Nu weet hij het zo gek te krijgen dat de politie van Amsterdam persoonlijk een kijkje komt nemen. Met zes man sterk komen ze even langs Hans om met hem te praten over dit filmpje. Daarin neemt Hans Femke Halsema op de hak. En dat had nogal wat gevolgen. Niet omdat Hans iets ergs zei over de burgemeester, maar omdat hij een nogal gevaarlijk stukje plastic op tafel had liggen.

Het gevaarlijke stukje plastic van Hans Teeuwen

Hans Teeuwen had een filmprop op zijn salontafel liggen bij het filmpje en dat was genoeg aanleiding voor de politie om een kijkje te komen nemen. Femke Halsema probeerde nog een grapje te maken in de comments, maar die kwam niet helemaal goed aan bij de fans van Hans.

Hans Teeuwen wordt bot aan de kant gezet

Nadat de politie bij Hans was aangekomen, moest hij wijken voor de zes agenten. Die gingen ruw zijn huis binnen en namen het prop in beslag. De agenten konden niet lachen om de grap van Hans en waren van mening dat de professioneel grappenmaker, die op dat moment de agenten aan het filmen was, dit maar beter niet meer kon doen. Ze namen het echt uitziende speelgoed van Hans mee, zoals je op deze video kan zien. Hans Teeuwen zette meteen zijn video online om iedereen te laten zien wat er was gebeurd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...