Foto: Sylvie Meis gaat voor egaal bruin kleurtje in piepklein setje badkleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is aan het genieten van de zon op vakantie in een piepklein setje badkleding. De blondine hoeft op deze manier niet bang te zijn dat haar perfecte lichaam witte lijntjes krijgt.

Sylvie Meis deelt video’s van bizarre lichaam in mini setje

Elke zomer verbaasd Sylvie Meis al haar volgers en fans weer enorm door iedereen te shockeren met haar ontzettend afgetrainde lichaam. Je zou niet denken dat Sylvie Meis al vijfenveertig kaarsjes heeft uitgeblazen, want haar gezicht en lichaam zetten je op een totaal ander spoor. Sylvie moet wel dag en nacht keihard trainen en op haar voeding letten, want anders is zo een strak lichaam vrijwel onmogelijk. Na al het harde werk is het dan in de zomer hét moment voor Sylvie om iedereen te laten zien waar ze zo hard voor heeft gewerkt. Ook wil de blondine waarschijnlijk uitstralen dat ze een hartstikke knappe moeder is. Een spuitje of behandeling hier en daar helpt natuurlijk ook erg mee, maar dat kan Sylvie nou eenmaal betalen. Net zoals haar jaarlijkse vakantie naar Ibiza. Op het eiland paradeert ze graag rond in zo’n klein mogelijke badkleding.

Sylvie Meis laat haar goedgevormd lichaam zien op video

Op de video’s is te zien dat Sylvie voor een groen exemplaar is gegaan, waar haar lichaam erg goed in uitkomt. De blondine is niet bang om haar lichaam met iedereen te delen door social media, want ze maakt zo een foto van haar zijkant. Hierdoor komen de rondingen van Sylvie duidelijk in beeld. Wel heeft Sylvie op de bovenste video nog een beetje slaap ogen, maar dat is haar vergeven. De presentatrice schrijft zin te hebben om de hele dag te zonnen, zo kan ze natuurlijk een mooie bruine kleur creëren.

Sylvie Meis draagt gewaagde outfit tijdens avondje uit

Natuurlijk is een vakantie op Ibiza niet compleet zonder ook flink uit te gaan. Ook hier is Sylvie Meis nog niet te oud voor, en ze gaat helemaal los met haar vriendinnen op het eiland. Op onderstaande video heeft Sylvie Meis zich helemaal opgemaakt, haar haren gedaan en haar allermooiste nieuwe jurk aangetrokken. Dit allemaal om er verbluffend uit te zien, en dat is uiteraard gelukt. De blondine draagt een lange zwarte jurk met een hele diepe uitsnede aan de voorkant. Deze uitsnede loopt zelfs verder dan haar navel en bedekt net haar voorkant. Hierdoor zie je de tanlines waar Sylvie overdag zo hard aan heeft gewerkt. Onder de lange jurk draagt Sylvie hoge hakken met een gouden bandje.

Lees ook: Sylvie Meis laat heerlijke, nieuwe outfits zien in bloedhete video

Sylvie Meis laat nóg een minuscuul zwemoutfitje zien

Het is natuurlijk onmogelijk dat Sylvie Meis maar één zwemoutfitje heeft meegenomen op haar Ibiza tripje. Waarschijnlijk heeft de blondine een hele koffer vol met de kleinste en mooiste zwempakjes om aan te trekken naar het strand en naar de beste beach clubs. Op onderstaande video draagt Sylvie een bandeau versie met een laag broekje. Het zwempakje is roze met wit en blauw. Daarbij draagt Sylvie een witte blouse, misschien omdat het wat netter is in een restaurant of om haar schouders tegen de zon te beschermen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.