Video: Geraldine Kemper stuitert over straat in weinig verhullend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper is momenteel de straten van Parijs onveilig aan het maken. En dat doet ze in een wel heel weinig verhullend jurkje. 

De prachtige blondine racet over de straten van Parijs op haar elektrische stepje. Het is een van de leukste en snelste manieren om je in een drukke stad vol kleine straatjes, zoals Parijs te verplaatsen. Geraldine vindt het dan ook erg fijn om lekker hard over de stenen straatjes te gaan. Ze stuitert daardoor wel flink over de steentjes. Maar dat vindt de blondine eigenlijk wel heel spannend. Ze doet dit alles in een jurkje dat wel erg weinig aan de verbeelding over laat.

Lees ook: Zomers geklede Geraldine Kemper straalt op heerlijke foto

Geraldine laat weinig aan de verbeelding over met jurkje

Met haar zomerse jurkje laat Geraldine veel van zichzelf zien. Het weinig verhullende jurkje is wel heel erg mooi, en in de zomer biedt het de nodige verkoeling tegen de hitte, maar echt bedekt kan je Geraldine niet noemen. Niet dat dit erg is, integendeel juist. Daarbij, Geraldine is een en al vrijheid en blijheid. Die vindt het dus helemaal niet erg om net iets meer van zichzelf te laten zien. Het jurkje zorgt ervoor dat Geraldine haar lichaam prachtig uitkomt. Ze lijkt het zelf ook een hele leuke outfit te  vinden. Maar haar blije gezicht kan natuurlijk ook komen door de hoge snelheden die ze op de elektrische step haalt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine verliefd in Parijs

De knappe presentatrice is momenteel lekker aan het genieten van een vakantie in Parijs. Ze lijkt daar alleen te zitten, maar is dat wel zo? Want wie gaat er nou alleen naar de meest romantische stad van de wereld? Daarbij heeft ze ook iemand nodig die al die mooie foto’s en video’s van haar neemt. Geraldine houdt haar relatie altijd een beetje afzijdig en buiten de media, maar zou ze haar vriend toch stiekem meegesmokkeld hebben Parijs in? Zo kunnen ze wel samen genieten van alle romantische plekjes die de stad te bieden heeft.

Geraldine zit voorlopig goed

Het zal nog wel even duren voordat Geraldine terugkomt naar Nederland. Met alle lekkere ontbijtjes en mooie plekjes is ze nog niet uitgekeken op Parijs. Tot wanneer Geraldine op vakantie is, dat is nog niet bekend. Maar als ze terugkomt gaat ze hoogstwaarschijnlijk weer aan de slag met het maken van mooie programma’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine laat haar beste kant zien

Op foto’s weet Geraldine zich altijd van haar beste kant te laten zien. Dat zie je ook wel als je bovenstaande foto bekijkt. Ze weet altijd wel te verleiden met haar zwoele blik en haar prachtige figuur. In de foto hierboven kijkt ze een beetje dromerig voor zich uit. Geraldine is vast met haar gedachte bij alle programma’s die ze dit jaar nog gaat maken. Er zal bijvoorbeeld ongetwijfeld een nieuw seizoen Expeditie Robinson in het verschiet liggen en een reisprogramma of twee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!