Video: Famke Louise gaat volgens fans nog lang niet diep genoeg: “Betalen mensen hiervoor?”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Volgers van Famke Louise zijn stomverbaasd; Waarom betalen mensen hier zoveel geld voor? 

Famke Louise is druk bezig met haar nieuwe hete content op het platform ‘Fancentro’. Hier plaatst de knappe influencer hete beelden van zichzelf, waar haar fans flink wat geld voor betalen. Toch vragen veel fans zich af waarom zoveel mensen hier nou geld voor over hebben. Ze vinden Famke maar een vervelende vrouw en al helemaal niet knap.

Toch verdient Famke enorm veel geld met dit soort content. Naast dat veel volgers zich afvragen waarom mensen zoveel betalen, krijgt Famke nog veel meer andere negatieve reacties. Ze vinden het totaal niet door de beugel kunnen dat Famke Louise zulke content maakt terwijl ze moeder is en een vriend heeft. Ze verkoopt haar gewoon voor geld. In een nieuw filmpje op haar nieuwe kanaal die ze heeft sinds de bekendmaking dat ze met Fancentro gaat beginnen, heeft Famke een video geplaatst waarin ze aan het squatten is. Hierop reageren volgers dat haar houding totaal verkeerd is en ze veel dieper moet gaan. Wil jij de video zelf bekijken en de reacties lezen? Klik dan op deze link.

Famke Louise (2)

Famke deelt hete foto’s op Instagram

Nu Famke is begonnen met Fancentro, plaatst ze voortdurend hete content op haar Instagrampagina. De knappe influencer moet natuurlijk wel een beetje reclame maken voor haar Fancentro kanaal en doet dit dan ook zeker voor ons. Ze plaatst foto’s die erg op het randje zullen zijn van de richtlijnen van Instagram. Ze post vooral foto’s en video’s van haar achterzijde en foto’s waarin ze een luchtkusje naar de camera geeft en je uitnodigend aankijkt. Hier krijgt ze online dus best wel veel haat op, maar er zijn ook zeker mannen die er erg blij mee zijn dat Famke dit gewoon op Instagram zet. Zo kunnen we toch zonder te betalen nog genieten van het knappe van de influencer!

Famke louise

Meer zien van Famke Louise doe je op haar Instagram

Famke Louise heeft twee verschillende Instagrampagina’s. De eerste is @famkelouise_. Hier plaatst ze vooral privéfoto’s op, dit is dan ook haar hoofdaccount. Daarnaast heeft ze sinds het begin van haar nieuwe Fancentro carrière ook een andere Instagrampagina. Hier plaatst ze iets hetere foto’s die natuurlijk bedoelt zijn als promotie voor haar Fancentro. Deze is dus zeker de moeite waard om even te bekijken, want op dit kanaal houdt Famke zich echt niet in! Deze pagina heet @spaicylouise.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!