Video: Emma Heesters gaat heel ver in opvallend pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters ging nog nooit zó ver in een videoclip! De video bij haar nieuwste nummer ‘Zwaartekracht’ is daarom een must-watch…

Emma Heesters heeft eindelijk de nieuwe clip bij haar nummer ‘Zwaartekracht’ uitgebracht! Het nummer zit nu al ver boven de 100.000 streams. Heeft de zangeres hier weer een nieuwe hit te pakken? Ze heeft er in ieder geval flink wat werk in zitten deze keer! Niet alleen de visuals zijn spectaculair, maar ook Emma’s outfits stelen de show. Ze kleedt zich sneller om dan je met je ogen kan knipperen! Het ene pakje is nog opvallender dan de andere…

Emma Heesters brengt ‘Zwaartekracht’ uit

De nieuwe single van de zangeres heet dus ‘Zwaartekracht’. Het nummer gaat over wat er gebeurt als Emma intense aantrekkingskracht voelt. Hoe ze steeds meer tot haar grote liefde aangetrokken wordt, en hoe erg ze in de wolken is. Het is natuurlijk een fictief verhaaltje, want de zangeres heeft gewoon een vriend thuis zitten, namelijk Wesley Hoedt. Of heeft ze haar hart inmiddels verloren aan een ander? In ieder geval heeft Emma goed haar best gedaan voor niet alleen het nummer, maar ook de clip! Tel je mee hoeveel spannende pakjes er langskomen? Dat Emma überhaupt zo wild durft te dansen in die outfits verdient een groot compliment. Vooral dat glitterpakje op het eind van de video is oogverblindend mooi!

Lees ook: Foto: Emma Heesters wordt geplet door vriendinnen tijdens emotionele avond

Emma Heesters ontvangt platinum

Emma Heesters heeft haar eerste platina plaat in België mogen ontvangen. Ze kreeg deze vooor het nummer ‘Rendez-Vous’, dat ze samen met de Vlaamse artiest ‘Metejoor’ heeft uitgebracht. Het nummer zit inmiddels over de 10 miljoen streams en mag hiermee dus een echte internationale hit genoemd worden. Emma is er in ieder geval blij mee; ze deelt een foto op Instagram waarop ze poseert met de platina award. Dit is natuurlijk niet haar eerste, want de zangeres gaat als een raket. Wél is dit de eerste keer dat ze zo’n mijlpaal bereikt in België. Zou de zangeres van plan zijn in de toekomst meer internationaal te gaan werken? We zien het wel al terug op haar Youtube kanaal, waar ze meer dan 5 miljoen abonnees heeft.

De top40-hits van Emma Heesters

Het is niet de eerste keer dat Emma Heesters hengelt naar een toppositie in de hitlijsten. We zagen haar natuurlijk eerder schitteren in nummers met Ronnie Flex, ‘Meisje zonder Naam’, en ‘Alles Wat Ik Mis’. Hiermee scoorde ze keer op keer in de top 40 en op spotify. ‘Meisje Zonder Naam’ bereikte binnen no-time de 100.000 streams en zit tegenwoordig op een goede 3.5 miljoen streams. Ook ‘Alles Wat Ik Mis’ ging lekker. De zangeres bereikte hiermee nóg meer luisteraars dan met ‘Meisje Zonder Naam’, ze bereikte hiermee maar liefst de 18(!) Miljoen streams. Geen slechte cijfers voor de zangeres dus. Gaat ‘Zwaartekracht’ deze nummers achterna?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!