Foto: Emma Heesters gaat op mannenjacht in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is weer vrijgezel en klaar om op mannenjacht te gaan. De blondine ziet er prachtig uit tijdens haar nieuwe fotoreeks.

Emma Heester geniet van vrijgezellen leven in Dubai

Het is niemand in Nederland en omstreken ontgaan dat zangeres Emma Heesters weer single is. De blondine heeft haar relatie recent beëindigd met voetballer Wesley Hoedt. Haar ex-vriend vond het vermoedelijk erg moeilijk om monogaam te zijn en enkel Emma als vriendinnetje te hebben. Tot groot verdriet van Emma is de relatie daarom tot een einde gekomen. Het was waarschijnlijk een hele groten knoop om door te hakken voor de zangeres en ze gaf in een statement op Instagram aan haar hart te hebben gebroken. Verder wou Emma Heesters er niet veel over kwijt en ze vertelde geen verdere statements te maken in de media. Vervolgens was het redelijk stil op het Instagram account van Emma, en het leek alsof de blondine flink wat aan het verwerken was. Wel kwam Emma, als de professionele zangeres die ze is, gewoon naar geboekte optredens toe. Nu iets meer dan twee weken na de break-up plaatst Emma ineens een hele spannende fotoreeks.

Serie foto’s van Emma Heesters met prachtig uitzicht

Emma deelt een serie foto’s van zichzelf in een prachtige outfit met een prachtig uitzicht. De blondine is namelijk in Dubai om zichzelf misschien wel even flink te verwennen na de break-up. Het is ironisch dat Wesley op twee januari een foto plaatste met Emma Heesters van hun feestje in Dubai. De twee zijn dus vaker samen in de stad geweest, maar Emma besloot dit keer alleen te gaan. Aan Emma haar outfit en blik te zien is ze klaar om op mannenjacht te gaan, en een feestje te maken van de avond. Met een fotoreeks als deze liggen alle mannen aan Emma haar voeten, dus het zal niet moeilijk worden voor Emma als ze graag een nieuwe man wil vinden.

Emma Heesters geeft zich volledig tijdens zangsessie

De echte fans van Emma Heesters weten dat de blondine onder andere bekent is geworden van haar covers op Youtube. Nu is Emma ondertussen uitgegroeid tot één van de bekendste jonge zangeressen van ons land en onmisbaar tijdens veel optredens. Daarom zouden vele artiesten wellicht stoppen met hun oude hobby, maar gelukkig doet Emma dat niet. De blondine neemt nog regelmatig covers op in de setting die we van haar gewend zijn. Namelijk in een kleine ruimte, met een grote koptelefoon terwijl ze de sterren van de hemel zingt in de microfoon. Het nummer is genaamd Kahani Suno (2.0) en Emma zingt het prachtig. Ze heeft het nummer vertaald in een Engelse versie.
Lees ook: BREAKING: Emma Heesters zet vriend Wesley op straat om deze walgelijke reden

Emma heesters binnenkort te zien in City of Dance

Het gaat geen rustige zomer worden voor Emma Heesters, want de blondine wordt voor het ene na het andere festival geboekt. Zo ook bij het festival City of Dance dat plaatsvind tijdens de havendagen van Terneuzen. Het is een thuiswedstrijd voor de blondine want het is heel dichtbij de omgeving waarin ze opgroeide. Het festival roept het publiek op om in een speciale outfit te komen. Dat betekent dat we kunnen verwachten dat Emma er ook extravagant uit zal zien tijdens het optreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.