Foto: Maxime Meiland showt benen in spannend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland geeft een klein showtje via Instagram. Welke van deze zomerse outfits vind je het leukst?

Maxime Meiland krijgt de laatste tijd bakken kritiek over zich heen vanwege haar nieuwe programma Chateau Bijstand. Met deze foto’s en video’s bewijst ze dat ze niet heel veel aantrekt van alle ophef. Wat ze wél aantrekt: kilo’s nieuwe zomerse kleding!

Maxime Meiland speelt model

laat via Instagram verschillende jurkjes en outfits zien. De reality-ster laat als een volleerd model de nieuwe inhoud van haar garderobe zien, en laat ook weten waar je de pakjes precies kunt kopen. Maxime begint in het blauw. Daarna gaat ze over naar een mooi bloesje met een strakke broek eronder. Daarna laat Maxime een spannend zebra-jurkje zien. Het is duidelijk dat de blondine niet alleen aan haar vrouwelijke, maar ook haar mannelijke volgers denkt! Na nog een blauw jurkje passeren er nog wat broeken en shirts de revue. Het lijkt erop dat ze een mooie sponsordeal te pakken heeft!

Lees ook: Maxime Meiland zonder pyjama in bed na hete nacht

Maxime Meiland gaat trouwen met cameraman Leroy

Maxime Meiland gaat trouwen! Ze deelde een foto via Instagram van hoe ze ten huwelijk wordt gevraagd door haar vriend. De twee zijn helemaal in de wolken, en dat is duidelijk te merken. Maxime is dolblij dat ze eindelijk verloofd is, dat zegt ze op Instagram; ”JAAA!💕💍”. De blonde realityster gaat trouwen met cameraman Leroy Molkenboer, die ze ontmoette tijdens het opnemen van een promo voor Chateau Meiland. Ondanks dat Maxime en haar familie de laatste tijd nogal onder vuur liggen vanwege hun nieuwe programma Chateau Bijstand zijn er gelukkig nog genoeg mensen die haar feliciteren met het goede nieuws. Ook haar bekende volgers reageren vrolijk. Maik de Boer: ”Ik geniet van dit positieve bericht in deze barre tijden. Alleen maar liefde voor jullie ❤️❤️”. Bas Smit: ”Gefeliciteerd!!”

Maxime Meiland deelt spannende foto in jurk

Een tijd geleden deelde Maxime Meiland een wel heel spannende foto in een erg opvallende jurk. In een gouden glazen jurk schittert de realityster op Instagram. De jurk zorgt ervoor dat ook het een en ander te zien is. Maar dat maakt Maxime niet uit, het is toch een prachtige jurk. Dat zijn genoeg redenen voor Maxime om hem te delen met haar volgers. En dat doet ze dan ook. De foto brengt dan ook de hoognodige reacties met zich mee; ”Wat ben je toch een prachtige vrouw”, ”Wat een jurk en die makeup, wow”. Duidelijk dus dat haar volgers het ook een prachtige jurk vinden. Maxime straalt helemaal. Nu ze een mooie sponsordeal te pakken heeft zal dit zeker niet de laatste keer zijn dat we Maxime Meiland een privé-modeshowtje zien geven!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!