Video: Dilan Yeşilgöz ziet de bui al hangen en hoopt dat het alsnog goed komt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Dilan Yesilgöz zit in zwaar weer en ziet daarnaast ook nog eens een andere flinke bui hangen. Als dit maar allemaal goed gaat komen. 

Dilan Yesilgöz zit letterlijk en figuurlijk in zwaar weer. Ze bevindt zich in twee flinke buien. De eerste is een letterlijke plensbui waar ze een grappige video van deelt op haar Instagrampagina. De tweede bui die Dilan Yesilgöz ziet hangen is figuurlijk en die gaat natuurlijk over het feit of ze uit de formatie gaan komen of niet. Het wordt een spannende tijd binnen de politiek. Dilan ziet in ieder geval genoeg buien hangen en vraagt zich of het allemaal goed zal komen. Ze laat ook duidelijk merken dat ze wel klaar is met dit winterse weertje en hoop dat de zon er snel aan komt. Bekijk de grappige video van de letterlijke bui van Dilan hieronder!

Spannende tijd met betrekking tot de formatie

Naast deze letterlijke bui ziet Dilan Yesilgöz ook een figuurlijke bui hangen. De politieke partijen in Nederland zijn al een hele tijd bezig om met een formatie te komen. Ook de komende dagen zijn belangrijk voor de partijen. Er zullen spannende onderhandelingen van start gaan en het is maar de vraag of het nog allemaal goed gaat komen. Het lijkt er steeds minder op dat Geert Wilders premier zal worden. Het vormen van een kabinet duurt al een eeuwigheid en de komende dagen zullen dus erg spannend zijn voor het land.

Meer zien van Dilan Yesilgöz doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van politica Dilan Yesilgöz? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier zie je alle leuke en interessante dingen die de politica meemaakt tijdens haar werkzaamheden. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!