Video: Influencer Danique Hosmar laat ze flink stuiteren tijdens zweterige sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Danique Hosmar verwent haar fans met prachtig filmpje, waarbij haar pluspunten flink op en neer gaan. Ze is daarnaast ook nog eens lekker nat van de zware sportsessie. 

Danique Hosmar weet inmiddels wel hoe ze haar fans blij moet maken. Dit doet ze deze keer ook met een prachtig filmpje waarbij ze aan het hardlopen is. Haar voorgevel schudt lekker op en neer tijdens haar zweterige sessie. Haar volgers zullen vast weer enorm blij zijn met de nieuwe posts van Danique en geef ze eens ongelijk. De jonge blondine weet precies hoe ze haar volgers om haar vingers moet winden. Ze heeft dan ook op deze jonge leeftijd al meer dan 350.000 volgers weten te behalen op haar Instagrampagina. Dat is ook niet zo gek als je er zo prachtig uitziet. Danique voldoet werkelijk aan alle eisen. Ze heeft perfecte rondingen, een knap gezicht en is ook nog eens blond. Wil jij het lekkere hardloopfilmpje wel eens bekijken? Klik dan op deze link.

Danique Hosmar

Danique Hosmar doet alles voor de perfecte rondingen

Danique Hosmar is niet zomaar aan haar perfecte gekomen. Haar prachtige voorgevel heeft ze wel van nature gekregen, maar haar achterzijde en prachtige benen heeft ze natuurlijk door haar harde werken gekregen. Ze eet erg gezond en sport ook enorm veel. Ze is zoals velen weten vaak aan het hardlopen. Dit is dan ook de sport die ze het meest uitvoert. Naast hardlopen doet Danique nog veel meer intensieve activiteiten. Zo plaatste ze op haar Instagram al foto’s waar ze aan het skaten, surfen, kajakken, zwemmen en fitnessen is. Hiernaast doet ze ook nog eens aan yoga.

Danique Hosmar relatie met Sven Cilliers

Lange tijd vroegen veel mensen zich af of Danique Hosmar nou een vriend heeft. Het antwoord op die vraag is ja. Danique heeft namelijk een relatie met Sven Cilliers. Sven is een singer-songwriter. Op de Instagram van Danique staan echt maar héél weinig foto’s van de twee samen. Zou ze het misschien een beetje geheim willen houden, omdat ze zoveel mannelijke fans heeft? Of weet ze gewoon dat haar volgers niet op dat soort posts zitten te wachten? Ze wil het in ieder geval niet duidelijk laten merken op haar Instagrampagina. Hieronder zie je een van de weinige foto’s van de twee samen.

Danique Hosmar Sven Cilliens

Meer zien van Danique Hosmar doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de prachtige blondine Danique Hosmar? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine wel vaker prachtige hardloopfilmpjes die je niet wil missen. Ook geeft ze een kijkje in haar privéleven en post ze prachtige vakantiefoto’s die je ook zeker gezien moet hebben. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!