Video: Actrice Sophie Bouquet (GTST) wordt van achteren opgenomen in zomers pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Knappe actrice Sophie Bouquet wordt van haar achterkant gefilmd in een zéér schaars zomers pakje…

De knappe actrice Sophie Bouquet is voor opnames in het warme en zonnige Curaçao. Zij is hier aanwezig omdat de opnames van de Nederlandse film ‘Love Fail Repeat’ zijn begonnen. Op haar Instagram plaatst ze een filmpje waarin ze zeer schaars gekleed is, waarbij ze ook nog eens van achteren wordt opgenomen door de cameraploeg. Naast dit filmpje heeft ze ook nog andere prachtige foto’s van zichzelf op haar Instagram geplaatst. We mogen dus van geluk spreken dat de opnames op Curaçao zijn, want Sophie kennende zal ze vast nog meer mooie foto’s van zichzelf in schaarse kleding plaatsen. Daarnaast heeft de knappe blondine Gaby Blaaser ook een rol in deze film. De film is vanaf 31 oktober 2024 te zien in de bioscoop. Bekijk het filmpje waarin Sophie Bouquet van achteren wordt opgenomen hieronder.

Sophie Bouquet Goede Tijden Slechte Tijden

Sophie Bouquet speelt als Merel Verduyn in de langstlopende Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden. In de serie zorgt de familie Verduyn voor heel wat roering. Zo speelt Sophie, als Merel zijnde dus, een typisch opstandig pubermeisje. Zo heeft ze bijvoorbeeld een affaire gehad met een ander personage die maar liefst 25 jaar ouder is dan Merel. Sophie speelt al sinds 2019 in de serie. Nog een ander leuk feitje uit de serie; Sophies rol zou eigenlijk anders aflopen, maar de schrijvers hebben haar rol uiteindelijk toch weer aangepast. Zo zou ze eigenlijk het hele gezin terroriseren met haar bipolaire stoornis, waardoor ze zelfs in een gesticht zou belanden. Hierdoor zou ze eigenlijk dus maar een kleine bijrol hebben in de serie. Uiteindelijk hebben ze dit, gelukkig voor Sophie, toch aangepast.

Sophie Bouquet

Sophie Bouquet houdt van schaarse kleding

Sophie Bouquet is een echt zomermens. Ze houdt van lekker warm weer en bezoekjes aan het strand. Dat is ook terug te zien op haar Instagrampagina, waar ze veel foto’s plaatst van zichzelf in korte rokjes en jurkjes. Aan de reacties te zien onder deze foto’s blijkt dat haar fans ook helemaal weg zijn van dit soort outfits. Logisch ook: Sophie is immers een prachtige dame om naar te kijken. Klik hier voor de mooiste foto’s van Sophie.

Sophie Bouquet

Nieuwe film Love Fail Repeat

Sophie Bouquet is niet de enige knappe vrouw die in de nieuwe Nederlandse film ‘Love Fail Repeat’ zal gaan spelen. Zo heeft Gaby Blaaser ook een rol in de film. Gaby kennen we onder andere van De Bacholerette, waarin zij zelf de vrijgezelle dame was. Naast Gaby speelt ook de prachtige Carré Albers als een van de hoofdrolspeelster in de nieuwe film. Dit is dus zeker geen verkeerde cast. De film zal gaan over een vrouw, gespeeld door Carré, die een chaotische dag beleeft. Zij komt vast te zitten in een soort tijd-vacuüm, waardoor ze deze vreselijke dag over en over moet beleven. Uiteindelijk komt er een man op haar pad die de sleutel van haar bevrijding lijkt te zijn.

Wil jij meer zien van Sophie Bouquet?

Wil jij meer zien van Sophie Bouquet? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagram voor al haar foto’s, én nu natuurlijk de opnames op Curaçao!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!