Actrice Sophie Bouquet neemt je mee tijdens broekloze fotoshoot

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft haar volgers laten genieten van een nieuwe foto die tijdens een van haar laatste fotoshoots gemaakt is. 

De actrice, die je vooral kent van Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft weer een nieuw plaatje op het internet gezet. En het is er weer eentje waar menig man van zal smullen. Natuurlijk moet die even gedeeld worden. Dan kan iedereen genieten van deze mooie dame.

De goede gelukte fotoshoot van Sophie Bouquet

Sophie Bouquet, de talentvolle actrice die al geruime tijd de harten van het Nederlandse publiek verovert, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. De nieuwste fotoshoot van deze opkomende ster heeft niet alleen haar fans een lach op hun gezicht bezorgd, maar ook alle mannenharten sneller doen kloppen. Sophie heeft altijd graag haar mooiste momenten en inkijkjes in haar leven willen delen met haar publiek. En dit blijkt ook uit haar recente fotoshoot. Daarin geeft ze wel een heel bijzonder beeld van zichzelf. En dat beeld heeft menig mannenhart op hol gebracht. Ze heeft een gedurfd mode statement gemaakt door een knalrood pakje en bijpassende bril te dragen. Wat deze fotoshoot echter echt onvergetelijk maakt, is het feit dat Sophie geen broek droeg!

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet heeft zeer opvallende foto in haar kleedkamer hangen

Wie is Sophie Bouquet ook alweer?

Geboren op 5 augustus 2002, blijft Sophie Bouquet een intrigerende persoonlijkheid. Haar jeugd bracht ze waarschijnlijk door in Amsterdam, waar ze niet alleen haar acteertalent ontwikkelde maar ook schitterde als een van de beste korfballers bij ASV Swift. Haar grote doorbraak kwam in Goede Tijden, Slechte Tijden, waar ze bij het grote publiek bekend werd. Sophie heeft in korte tijd alle mannen van Nederland betoverd met haar bijzondere look en geweldige foto’s.

Het rode pakje van Sophie is bijzonder geslaagd

Het knalrode ensemble en de bijzondere keuze om geen broek te dragen, laten zien dat Sophie Bouquet niet bang is om risico’s te nemen. Ze kan zichzelf op unieke manieren op de foto zetten. Haar stijlvolle, maar ook zeker gedurfde kledingkeuze bij deze shoot heeft ervoor gezorgd dat mannen met hernieuwde interesse kijken naar deze toch al veelbesproken actrice. Sophie plaatst zich met deze foto gelijk weer terug in het middelpunt van de aandacht.

Lees ook: Video: Sophie Bouquet schaamt zich kapot tijdens date met schreeuwende, oude man

Sophie Bouquet heeft duidelijk stijl

De actrice met de rode haren staat bekend om haar uitmuntende gevoel voor stijl en haar vermogen om onderscheidende kledingkeuzes te maken. Haar kleding kan je omschrijven als zowel elegant als gedurfd. De uitstraling van Sophie is altijd bijzonder. Een opvallend voorbeeld hiervan is haar keuze voor een gele top en witte rok combinatie, waarbij ze moeiteloos speelt met haar uitstraling. De mannen in haar comments zijn het er wel over eens. Dit is een geweldige outfit. Het gele topje benadrukt haar stralende persoonlijkheid, terwijl de witte rok losjes om haar benen wappert. Deze slimme kledingkeuze stelt haar in staat om op beeld veel van zichzelf te tonen. Haar fans staan met verbazing te kijken naar deze geslaagde outfit.

Meer zien van Sophie Bouquet kan via haar Instagram pagina

De actrice laat natuurlijk op Instagram nog veel meer van zichzelf zien. En dus moet je haar pagina even in de gaten houden voor de laatste updates en mooie plaatjes. Dan heb je pas echt alles gezien van Sophie.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.