Victoria Koblenko blameert zich op podium met schunnige teksten: “Lekker likken” (VIDEO)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zo ver, Victoria Koblenko laat haar volgers weer een andere kant zien en staat bij theater Castellum schunnige teksten te vertolken.

Wat doet Victoria Koblenko nu weer voor geks?

In Victoria Koblenko haar Instagram verhaal deelde ze dat ze aan het freestylen was voor een theater show met Birgit Schuurman, Emma Maria Linssen en Stephanie Laurier. De dames delen het podium van het Castellum Theater in Alphen aan den Rijn, waar ze zich bezighouden met “lekker likken” te schreeuwen. ook ze staan vreemd te dansen en zeggen het allemaal een stukje sneller. Natuurlijk kennen we Birgit Schuurman wel, maar de andere twee dames zijn minder bekend bij het grote publiek. Maar misschien dat Victoria nog wel wat leuks over ze deelt in haar stories binnenkort.

 

De interessante carrière van Victoria Koblenko

Victoria Koblenko heeft een Oekraïense achtergrond die haar in staat stelt om op nationale televisie politieke situaties in Oekraïne toe te lichten, zoals het Nederlandse referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne en de Russo-Oekraïense oorlog. Ze behaalde haar Bachelor of Science in Politicologie aan de Universiteit Leiden in 2008. Ze speelde ook in Goede tijden slechte tijden (GTST). In 2004 speelde Victoria Koblenko in de film Stille Nacht, wat haar de Favoriete Actrice Award opleverde tijdens het Nederlandse Film Festival van dat jaar. En nu staat ze op het podium. Ze is dan ook een echte alleskunner.

Heeft Victoria Koblenko het koud op deze foto?

In een onlangs gedeelde foto meldt Victoria dat ze niet kan wachten tot haar kind (6) gaat puberen. ze deelt in de foto dat ze niet kan wachten tot de puber streken van haar zoon. in In de betreffende afbeelding wordt duidelijk dat Victoria het behoorlijk koud heeft, terwijl ze op een boot zit en zeer licht gekleed is. Maar dat maakt Victoria niet veel uit.

Zie ook: Foto: Victoria Koblenko wordt gedwongen om haar uit te trekken

Victoria Koblenko koud

Wie is Victoria Koblenko haar man?

Victoria Koblenko’s charmante wederhelft is niemand minder dan Evgeniy Levchenko, een voormalig professioneel voetballer. Samen vormen ze een opvallend en aantrekkelijk koppel dat regelmatig in de schijnwerpers staat. Hun relatie heeft de aandacht getrokken van velen, gezien hun beider bekendheid in de entertainment- en sportwereld.

Victoria Koblenko Man

Victoria Koblenko haar dagelijkse bezigheden

Op haar Instagram deelde ze een foto over haar podcast die ze gestart is: ” de nadruk vooral op het begrijpen van je eigen , de uitdagingen die daarmee gepaard gaan, en proactief werken aan je welzijn: jij weet het beste hoe je zowel je als geest kunt onderhouden.” Dat klinkt erg zweverig dus! Daarnaast heeft haar meest recente post aardig wat boze reacties opgeleverd.

Lees ook: Foto: Schaars geklede Victoria Koblenko laat zich helemaal gaan op bloedheet festival

Boze reacties onder Victoria haar Instagram post

In haar meest recente Instagram-post deelde Victoria Koblenko een gedachte die voor haar persoonlijk herhaaldelijk in haar hoofd speelt: “Geluk kun je afdwingen.” Dit standpunt heeft verschillende reacties opgeroepen, en sommige mensen hebben hier sterke meningen over geuit. Een persoon reageerde met: “Zeker niet! Ik word hier altijd heel boos om. Als je met ziekte te maken hebt en dat soort dingen. Als mensen om je heen doodgaan… Hou toch op.”

Bekijk ook: Video: Victoria Koblenko vestigt alle aandacht op de inhoud van haar topje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!