Miljuschka Witzenhausen doet het met onherkenbare Jamie Oliver: “Ooow waaauw”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen weet uitstekend hoe ze haar publiek moet bespelen. Dat doet ze dan ook met een heerlijke verrassing. 

Het kerstnummer van Miljuschka Witzenhausens magazine heeft spannende verrassing

Jamie Oliver helpt Miljuschka een handje met haar nieuwe magazine. Dat is de grote verrassing die de brunette voor haar volgers in petto heeft. En die vinden dat natuurlijk ontzettend fijn. Want iedereen die houdt van koken vindt de gerechten van Jamie natuurlijk ontzettend leuk. Wel valt op de video van Miljuschka op dat Jamie een ouwe kop heeft gekregen. Gelukkig compenseert Miljuschka dat weer mooi door in een ontzettend strak jurkje te verschijnen. Dat maakt dan toch weer een hoop goed. Over haar nieuwe magazine zegt Miljuschka het volgende: “VERRASSING! Jamie Oliver staat in het aankomende Miljuschka Magazine! Wauw, wauw, wauw, dit magazine mag je echt niet missen! Meer dan 80 overheerlijke recepten, alles voor de feestdagen en dus Jamie.”
Miljuschka mocht nieuws bekend maken bij RTL Boulevard

Nog voordat ze het op Instagram deelde mocht Miljuschka de studio in van RTL Boulevard om het nieuws bekend te maken. En dat betekende dat de knappe brunette een ontzettend mooi jurkje aan mocht voor televisie. En natuurlijk werden haar volgers daar ontzettend blij van. Die vonden het alleen maar geweldig dat de prachtige brunette in zo’n mooie outfit op hun scherm verscheen. De knappe dame maakt op die manier wel weer een hoop indruk. Dat doet ze toch weer erg goed. Haar volgers zijn over het jurkje net zo enthousiast als over het nieuwe magazine.

Lees ook: Video: Miljuschka Witzenhausen trekt haar jurkje omhoog na Vandaag Inside-uitzending

Miljuschka Witzenhausen houdt enorm van filmpjes maken

De prachtige chef-kok brengt meer tijd door op social media dan in haar keuken. Dat is een ding dat zeker is. Met haar prachtige uiterlijk is dat ook niet zo gek. Miljuschka trakteert graag iedereen op een heerlijk kiekje of een leuk filmpje, waar haar vormen goed op staan. Dat betekent vaak wel dat ze voor alles een filmpje maakt. Elk klein dingetje krijgt gelijk een filmpje van Miljuschka. Zo ook haar aankondiging over haar nieuwe magazine.

Lees ook: Video: Miljuschka laat enorme meloen zien in doorschijnend shirtje

Miljuschka Witzenhausen weet het internet te crashen

Omdat iedereen natuurlijk het nieuwe magazine van Miljuschka in huis wilt hebben, kon haar site het niet aan. Miljuschka heeft met haar mooie pakjes net iets te veel het nieuwe magazine gepromoot en dus konden de servers van haar site het niet meer aan. Dat is ook niet zo vreemd. Het duo Jamie Oliver en Miljuschka Witzenhausen is een ontzettend fijn duo om naar te kijken. De recepten die de twee meesterchefs in petto hebben voor de lezers van het magazine moeten wel echt van hogere klasse zijn. Daar valt absoluut niet onderuit te kunnen. Dus mocht je nog inspiratie nodig hebben voor het dineren met de feestdagen, dan weet je nu waar je die vandaan moet halen. Tenminste, als de prachtige brunette niet opnieuw het internet doet crashen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!