Viaplay-presentatrice Amber Brantsen laat eindelijk van zich horen met schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Amber Brantsen is weer terug van lang weggeweest. Met kerst laat ze weer voor het eerst van zich horen.

Het is een tijdje stil geweest rondom de immer energieke Amber Brantsen, maar vrees niet, want ze is terug en stralender dan ooit! De presentatrice van Viaplay, die tijdens het F1-seizoen met zwangerschapsverlof ging, heeft eindelijk van zich laten horen. In een schitterende foto op Instagram deelde ze het goede nieuws met haar fans: haar baby is gezond, de buik begint te verdwijnen, en het lijkt erop dat we Amber binnenkort weer op de buis kunnen verwachten.

De comeback van Amber Brantsen

Het was even schrikken voor de fans toen Amber aankondigde dat ze met zwangerschapsverlof zou gaan tijdens het F1-seizoen. Welke Grand Prix-wedstrijden ze precies zou moeten missen, was nog onduidelijk, maar één ding was zeker: Viaplay zou een tijdje zonder haar sprankelende persoonlijkheid moeten doen. Amber wist echter de paniek onder haar fans te sussen door haar zwangerschap aan te kondigen op Instagram. Met een humorvolle onthullende Instagrampost deelde ze het grote nieuws en liet ze weten dat ze gedwongen thuis zou blijven. Maar vrees niet, want het einde van haar zwangerschapsverlof is in zicht, en Amber lijkt klaar om weer schitterend op het scherm te verschijnen.

Kerst bij Amber Brantsen thuis is erg bijzonder dit jaar

Terwijl de wereld genoot van kerstinkopen en feestelijke maaltijden, vierde Amber Brantsen een heel bijzonder kerstfeest. Samen met haar gezin stond ze rond de kerstboom, en volgens de recente foto’s lijkt het alsof de kleine spruit al helemaal is opgenomen in het Brantsen-kerstfestijn. Een ontroerend beeld van een gelukkige familie die de magie van het seizoen deelt. Wat misschien nog wel opvallender is dan de schattige kerstfoto, is het feit dat Amber Brantsen alweer redelijk terug lijkt te zijn naar haar pre-zwangerschapsvorm. Alsof ze een superheld is die na een kort intermezzo met het moederschap meteen weer in actie komt. Tijdens haar zwangerschapsverlof heeft ze duidelijk niet stilgezeten. Misschien heeft ze een geheime workout-routine ontwikkeld tussen het verschonen van luiers en het wiegen van de baby.

Viaplay, maak je borst maar nat voor Amber Brantsen

Nu de baby gezond is, de buik verdwenen is, en Amber weer in topvorm verkeert, kunnen we ons afvragen: wanneer zien we Amber Brantsen weer op Viaplay? Hoewel de exacte datum nog niet is aangekondigd, lijkt het erop dat ze klaar is om haar presentatievaardigheden weer in te zetten voor de Formule 1-fans. Dus, Viaplay, maak je klaar voor de comeback van Amber Brantsen! Zet je schrap voor haar sprankelende persoonlijkheid, humoristische oneliners, en natuurlijk, haar scherpe analyses van de races. Het lijkt erop dat het F1-seizoen niet compleet is zonder de aanwezigheid van Amber. De presentatrice is binnen no time weer terug op de zender waar ze zich het meeste thuis voelt. En dat is voor de fans van de F1 ook wel fijn. Die moeten het nu al veel te lang zonder hun Amber doen. Het wordt toch een stuk beter kijken naar de F1 met Amber haar perfecte commentaar.

Meer zien van Amber Brantsen kan op Instagram

Wil je nou nog meer zien van Amber Brantsen? Kijk dan even op het Instagram account van de presentatrice. Daar vind je nog veel meer mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...