Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.

Rico Verhoeven werkt een indrukwekkend lijstje af. Na zijn grote held Dwayne “The Rock” Johnson te hebben ontmoet, mag hij nu een potje sparren met actieheld Jason Statham. En daar zegt Rico natuurlijk geen nee tegen. De twee poseren als oude vrienden. Rico is zichzelf duidelijk aan het promoten als het volgende grote actietalent in Hollywood. Hopelijk lukt het hem om de volgende grote Hollywood ster van Nederlandse bodem te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Rico Verhoeven gaat helden achterna in Hollywood

Een van de grote jeugdhelden van Rico Verhoeven is Jean-Claude van Damme, een vechter die na zijn carrière ook de filmindustrie is ingestapt. Rico heeft al een tijd geleden gezegd dat zijn kickboxcarrière een houdbaarheidsdatum heeft. Hij kan niet voor eeuwig in de ring blijven staan. Een van de dingen die Rico tof zou vinden om daarna te doen is acteren. Hij heeft in Nederlandse films al wat bijrolletjes gespeeld en maakt steeds meer de stap naar grotere rollen en films. En in die zoektocht heeft Rico al veel jeugdhelden mogen ontmoeten. Even geleden werd hij gespot met Dwayne Johnson en nu heeft hij dus Jason Statham ontmoet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Iedereen lijkt fan van Rico Verhoeven

Wie je ook spreekt, iedereen lijkt fan te zijn van Rico Verhoeven. Hij heeft dan ook veel contact met andere bekende Nederlanders. Zo is hij bevriend met een andere Hollandse legende, namelijk Max Verstappen. Hij is zelfs zo vriendelijk met Max dat de coureur hem met slechts één arm op laat tillen voor een foto momentje. Er zijn maar weinig mensen met wie Rico het niet goed lijkt te kunnen vinden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De avonturen van Rico Verhoeven als acteur

Het begin van Rico zijn Hollywood leven loopt een beetje stroef. Zo wist hij geen rol te bemachtigen in Creed 2 en ook John Wick 3 werd hem helaas niet. Maar Rico heeft nu een hoofdrol te pakken, al is het op Nederlandse bodem. Met de film Black Lotus hoopt Rico zijn ticket naar de acteerwereld te verzilveren. De grote internationale speelfilm is inmiddels volledig opgenomen en dat betekent dat de komende maanden hard gewerkt wordt aan de montage van de film. Het is de bedoeling dat volgend jaar zomer Rico in de Nederlandse bioscopen te zien is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Bekende Marvel acteur speelt samen met Rico Verhoeven

Acteur Frank Grillo, bekend van zijn rol als Crossbones in twee Captain America films, speelt naast Rico Verhoeven in Black Lotus. Het is duidelijk dat Rico er flink op vooruit gaat qua starpower. Het kan dus niet lang meer duren of Rico is straks in grote Amerikaanse bioscoopfilms te zien. Dat is in ieder geval de hoop. Voorlopig heeft hij in Black Lotus de hoofdrol te pakken als officier Matteo Donner, een special-forces officier die de dochter van zijn omgekomen vriend moet redden. De film is op meerdere locaties in Europa gedraaid, waaronder dus in Amsterdam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken.