Verwilderde Maan de Steenwinkel deelt foto van opvallende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt erop dat niet alleen de kerstboom is opgetuigd dit jaar, maar ook Maan de Steenwinkel werd versierd. De zangeres lijkt op deze foto zó uit de kerstboom geplukt…

Maan de Steenwinkel had haar eigen kerstboom natuurlijk een tijdje geleden al prachtig opgetuigd, maar daar bleef het blijkbaar niet bij. We wisten niet dat Maan zelf ook nog versierd zou worden dit jaar. De zangeres plaatste een nieuwe foto op Instagram en daar moesten we even goed naar kijken. De jurk die Maan aanheeft valt namelijk meteen op en zorgt ook voor heel wat vraagtekens bij haar volgers. Want wat heeft de zangeres nu weer voor een vreemde kerstjurk aan? Zo kan ze in ieder geval niet bij het kerstdiner van haar schoonouders aanschuiven. De jurk mag dan misschien wel erg heftig zijn, maar alsnog staat Maan natuurlijk schitterend op de foto. Toch hadden we wel gehoopt dat de feestelijke foto zich meer zou focussen op de zangeres zelf, want door dit heftige kledingexemplaar verdwijnt Maan zo in de achtergrond…

Maan de Steenwinkel kan zó kerstboom in op deze foto

Maan de Steenwinkel kan zó kerstboom in op deze foto

In het woord ‘feestdagen’ zit natuurlijk het woord ‘feest’. Bij een feestje weet zangeres Maan wel hoe ze zich gepast moet kleden, maar dit keer lijkt die boodschap wel iets te serieus genomen. De zangeres poseert voor &C Magazine in een gouden sliertenjurk. Weet je wel, diezelfde slierten als die je in de kerstboom hangt. De volledige foto met jurk aan kan je op de Instagram van Maan bekijken. Het ziet er hoe dan ook super feestelijk uit, maar misschien is het net een tikkeltje té feestelijk. In principe zou je Maan net zoals een kerstslinger op de takken van de kerstboom kunnen leggen, uiteraard met leuk resultaat. De zangeres draagt nog net geen kerstballen als oorbellen, maar draagt wel een beetje bling bling om de nek. De stylist heeft haar dus letterlijk goed versierd, maar hij zou het vast ook figuurlijk hebben geprobeerd. Want kom op, kijk hoe de zangeres eruit ziet!

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel vindt nieuwe liefde tijdens exotisch dansje

Maan gaat weer voor de verwilderde look

Het valt steeds vaker op dat Maan de Steenwinkel voor een nieuwe look gaat. Het staat haar dan ook prachtig. Deze foto voor de cover van &C maakt weer duidelijk dat Maan van een verwilderde look houdt. Haar haren zitten een beetje door de war en ze kijkt een beetje vragend in de camera. Het staat de zangeres ook erg goed en we zien dat ze zo steeds vaker verschijnt. De foto hieronder is daar ook weer een mooi voorbeeld van; wilde manen (letterlijk) en diezelfde vragende blik. Wild is ze zeker, want de zangeres staat in 2022 dus ook op Pinkpop.

Maan is het middelpunt op cover foto &C Magazine

Toch doet die opmerkelijke jurk wel iets voor de zangeres, want ze is de meest opvallende persoon in de foto. Als je naar de tweede Instagram foto van de ‘Maan in heftige sliertenjurk’ slide zie je de volledige cover van de magazine. Dat is de foto hieronder. Op die foto voor de cover staat Maan de Steenwinkel helemaal vooraan en valt ze dus meteen op. Dat ligt niet alleen aan de gouden jurk en het feit dat ze op de voorgrond staat, maar natuurlijk ook aan haar feestelijke verschijning!

Maan is het middelpunt op cover foto &C magazine

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!