Foto: Is dit de nieuwe vriendin van André Hazes?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het turbulente liefdesleven van André Hazes wordt in Nederland dagelijks besproken. Daarover is nu wéér nieuw praatmateriaal, want het lijkt erop dat de zanger een nieuwe liefde heeft…

Als we de bronnen mogen geloven is André Hazes weer helemaal verliefd. Zijn liefdesleven neemt voor velen een waarschijnlijk onverwachtse twist, want het lijkt erop dat hij bezig is met een (voor ons) nieuwe dame. Inspectiewerk hoeft niet meer gedaan te worden, want natuurlijk zit Yvonne Coldeweijer er bovenop. De roddeltante plaatste de shockerende ontdekking in haar verhaal en kwam zelfs met meer ‘juice’. Het lijkt erop dat André het allemaal erg serieus aanpakt met de betreffende persoon. Waarschijnlijk zal de naam Anne Rose Zonneveld, wat overigens een verschrikkelijke naam is, de komende tijd vaker voorbij komen. Over Anne Rose moet natuurlijk meer bekend worden en we zijn ook nieuwsgierig naar wat de toekomst voor André en Anne Rose brengt. Volgens Yvonne zouden de twee binnenkort een romantisch weekendje weggaan naar Londen. Heeft André nu dan eindelijk de ware gevonden?

Is André Hazes gezien met wéér een nieuwe vriendin?

Volgens Yvonne Coldeweijer is het dus hartstikke duidelijk: André Hazes heeft een nieuwe liefde. 100% betrouwbaar is de door showbizz geobsedeerde blondine niet, maar ze heeft wel gevaarlijke spionnen via wie ze juicy informatie binnenkrijgt. Volgens Yvonne heeft André het al een tijdje erg gezellig met ene Anne Rose, die verkoopmanager is bij restaurant MaMa Kelly. Anne Rose kent de Hazes-familie al een lange tijd en is op een klassieke plek met André en Rachel Hazes gespot: de slager in Amstelveen. Natuurlijk heeft Yvonne meer bewijs in petto, maar de foto van het trio hieronder komt al in de goede richting.

Foto Yvonne Coldeweijer spot André Hazes jr. nieuwe vriendin
Bron: @lifeofyvonne

Anne Rose scoort al pluspunten bij Rachel Hazes

De kans is dus groot dat Anne Rose tijdens het kerstdiner aanschuift bij André en Rachel Hazes. Als de twee écht bezig zijn dan is dat waarschijnlijk nog niet zo lang. Toch heeft Anne Rose blijkbaar een goede indruk achtergelaten op Rachel Hazes. Anders had ze niet zo snel aan het kerstdiner mogen zitten, en was ze al helemaal niet meegegaan met de inkopen. Toch moet ze op haar hoede zijn, want volgens een andere bron van Yvonne zijn André Hazes en Anne Rose Zonneveld samen naar binnen gegaan bij het huis van Rachel Hazes. En dat terwijl zij bij de persdag van Hazes de musical was, en dus niet thuis was…

Wie is Anne Rose de nieuwe vriendin van André Hazes jr.
Bron: @lifeofyvonne

Lees ook: Schokkende ontdekking: Leontine wist al lang van wangedrag Marco Borsato

Wie is Anne Rose, de ‘nieuwe vriendin’ van André Hazes?

Gelukkig is Anne Rose niet geheel onbekend, want ze kent de Hazes-familie al een langere tijd. Anne Rose is namelijk bevriend met Nino, de zoon van Rossana Kluivert. Op de foto hierboven is dus te zien hoe Anne Rose Zonneveld eruit ziet, ze staat samen met Rachel Hazes op de juicy foto van Yvonne Coleweijer. Ze heeft een goede functie bij een bekend restaurant in Amsterdam, want ze is er namelijk salesmanager. Anna Rose heeft dus mooie verkooppraatjes voor MaMa Kelly, een roze restaurant. Zou ze André zo ook aan de haak hebben geslagen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.