Vandaag Inside-kijker zit niet op Caroline van der Plas te wachten: ‘Niets te vertellen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Caroline van der Plas, de lijsttrekker van de BoerBurgerBeweging (BBB), is niet meer zo geliefd als ze ooit was. De kijkers van Vandaag Inside hebben haar massaal afgekeurd na een tweet waarin ze kijkers vroeg om vragen aan haar te stellen. De reacties waren niet mals…

“Niet capabel genoeg voor een volksvertegenwoordigster”

De tweet van Vandaag Inside nodigde de kijkers uit om vragen te stellen aan Caroline, die dan in de uitzending beantwoord zouden worden. Maar in plaats van interessante vragen, kreeg de tweet vooral negatieve reacties. Zo vroeg iemand: “Wanneer gaat u eens nadenken voordat u iets in de media plaatst?” Een ander schreef: “Waarom nodigen jullie haar uit? Ze heeft toch niets te vertellen”. Ook werd er getwijfeld aan haar capaciteiten als volksvertegenwoordiger: “Als je hare majesteit mevrouw van der Plas een vraag stelt, is het antwoord meestal: ‘Ja weet je, ik heb niet zoveel zin om het nogmaals te vertellen, Volg eens een debat of Onzin’. Velen vinden haar ‘totaal niet capabel genoeg voor een volksvertegenwoordigster’. En zeggen dat ze te ‘Weinig dossierkennis’ in huis heeft en vragen zich oprecht af of ze zichzelf überhaupt wel thuis hoort in de politiek.”

Caroline was ooit de favoriet van Johan Derksen, de presentator van Vandaag Inside. Toch lijkt zijn voorkeur de laatste weken steeds meer richting Pieter Omtzigt te schuiven. Het is dan ook nog maar de vraag hoe Johan deze keer gaat reageren op de aanwezigheid van Caroline van der Plas.

caroline johan bbb vi

Van der Plas kan Vandaag Inside goed gebruiken

Met het aankomende SBS-lijsttrekkersdebat aan de horizon kan Caroline van der Plas haar optreden bij Vandaag Inside alvast goed gebruiken om de VI-kijker, en daarmee dus ook het SBS-publiek, alvast een beetje klaarstomen voor haar standpunten. Of de mannen aan tafel haar heel laten na deze roerige tijd, is nog maar de vraag. Toch lijkt het een mooie uitkomst voor Caroline om op de valreep nog even wat zieltjes te winnen…

Wat is er aan de hand met Caroline van der Plas?

Wat is er toch aan de hand met Caroline van der Plas? De blonde boerin die ons land zou gaan redden met haar BoerBurgerBeweging (BBB) is hard onderuit gegaan in de peilingen. Het leek zo goed te gaan voor Caroline. In maart won ze nog de provinciale staten en leek ze op weg naar een monsterzege in de Tweede Kamer. Ze had een frisse uitstraling, een duidelijke boodschap en een flinke dosis lef. Caroline was niet bang om de gevestigde orde uit te dagen en haar mening te geven. Ze was een verademing tussen al die grijze muizen in Den Haag.

Maar toen ging het mis. De media kregen lucht van haar zwakke plekken en begonnen haar genadeloos af te branden. Vooral de Telegraaf had het op haar gemunt en schoot met scherp op haar. Ze werd neergezet als een naïeve, onervaren en onbetrouwbare politica, die geen idee had waar ze mee bezig was. Ze werd geconfronteerd met haar gebrek aan kennis, haar tegenstrijdige uitspraken en haar dubieuze partijgenoten.

In de Tweede Kamer ging het al niet veel beter. Caroline bleek niet opgewassen tegen het politieke spel en maakte zichzelf belachelijk met haar onzinnige voorstellen. Zo wilde ze het minimumloon ‘ietsjes omhoog’ doen, zonder te zeggen hoeveel en hoe ze dat wilde betalen. Haar collega’s vonden het een lachertje en vroegen zich af of ze wel serieus genomen kon worden. Ook bij het samenstellen van haar kandidatenlijst ging Caroline de mist in. Zo bleek nummer 13 op haar lijst, een zekere Leandro, in de coronatijd een paar -tweets de wereld in te hebben geslingerd. Lekker bezig, Caroline!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'