Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dierendag is de dag dat alle dieren wereldwijd in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk is het notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, die niet veel lijkt te geven om dierendag. 

Boerin Annemiek Koekoek uit BZV doet niet aan dierendag

4 oktober, oftewel dierendag, is een jaarlijkse dag waarop mensen wereldwijd dieren eren en bewustzijn creëren over dierenrechten en -welzijn. Dieren worden overal ter wereld even extra in de watten gelegd. Dit geldt echter niet voor boerin Annemiek Koekoek uit het seizoen van 2019 van Boer Zoekt Vrouw. In een Instagram-bericht laat ze weten hoe ze tegen dierendag aankijkt. Hierin geeft ze aan niks bijzonders te doen tijdens deze dag. Een uitspraak die je eigenlijk niet ziet aankomen van een boerin die ongeveer 200 koeien in bezit heeft. Maar Annemiek heeft hier haar uitleg voor. Ze benoemt de 5 vrijheden van dieren en geeft aan hier elke dag aandacht aan te besteden. Een bijna identiek bericht postte ze een jaar geleden met dierendag. Kortom, voor Annemiek is elke dag dierendag. Wat een topper is het ook. Zie hieronder het Instagram-bericht.
Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek neemt enorme gok met openhangend jasje

Boerin Annemiek Koekoek is gek op haar dieren

Dat Annemiek een echte dierenfluisteraar is, steekt de boerin niet onder stoelen of banken. Haar Instagram is namelijk overspoeld met foto’s van haar diertjes. Haar koeien, paarden en hond zijn echt haar alles. Vooral haar hond Appie steelt de show op foto’s. Het verhaal eromheen is misschien nog wel leuker. Boer Bastiaan, die ook deel uitmaakte van het seizoen 2019 van BZV, kreeg in 2021 een nest vol pups. Annemiek kwam bij Bastiaan in Zeeland op kraamvisite en was op slag verliefd. Hij vroeg Annemiek of zij één van zijn pups wilde hebben, nadat andere baasjes de hond hadden verzegd. Waar Annemiek eerst erg twijfelde, besloot ze toch een kleine viervoeter van Bastiaan in huis te nemen. Ondertussen is het prachtig gespierde beest onmisbaar op het erf bij Annemiek. Het gaat om een Grote Zwitserse Sennenhond.

Annemiek Koekoek van Boer Zoekt Vrouw 2019 dolgelukkig in de liefde

In het seizoen 2019 van Boer Zoekt Vrouw was Annemiek Koekoek de ware smaakmaker. Ze viel enorm in de smaak bij de mannen in Nederland, waar ze veruit de meeste brieven ontving. Helaas hield Annemiek geen liefde over aan het avontuur. Wel hield ze een leven als ‘boerinfluencer’ over. Inmiddels heeft ze aardig wat volgers op sociale media bij elkaar gesprokkeld en doet ze veel samenwerkingen. Ook verscheen ze in 2021 in het programma Expeditie Robinson. Inmiddels heeft Annemiek weer een vriendje. Ze is nu meer dan een jaar met Charlie. Ze heeft er in ieder geval voor gekozen om het privé te houden. Op Instagram laat Annemiek weten dat ze helemaal in de wolken in. Ook vond het stel het al tijd voor een gezinsuitbreiding. Onlangs is kitten Skittles toegevoegd aan de familie, om het erf te bestrijden tegen de muizen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...