Boerin Annemiek gaat in op oneerbaar privébericht voor ‘leuk avondje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek heeft groot nieuws gebracht, en dan krijgt ze plots een wel heel gek privé verzoek gestuurd…

Boerin Annemiek zet volgende stap

De knappe Boerin Annemiek liet kort geleden weten dat ze één jaar samen is met haar grote liefde. Helaas wou het bij Boer Zoekt Vrouw niet bepaald lukken met het vinden van haar droomman. Al was de boerin dan ook wel erg kritisch. Gelukkig is het allemaal goed gekomen voor boerin Annemiek Koekoek want ze is hartstikke verliefd op haar huidige vriend. De twee zijn duidelijk heel verliefd, want de volgende stap in hun relatie is al gemaakt.

Boerin Annemiek kondigt heel groot nieuws aan

Zo kondigde Annemiek op haar Instagram aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Misschien een grote verassing voor vele, maar het is de brunette natuurlijk enorm gegund. Annemiek straalt op haar bekendmakingsfoto die hieronder is te zien. Samen met haar hond en pony poseert ze met een paar hele kleine schoentjes in haar handen. Uiteraard met haar dierenvrienden en in het stro, want dat is duidelijk Annemiek haar fijnste plekje. Annemiek deelde eerder al een video waarin ze vertelt over haar grote liefde en daar lacht ze als een tienermeisje. Bij de zwangerschapsbekendmaking schrijft Annemiek dat de zwangerschap tot nu toe goed verloopt, ze voelt zich prima en de baby is gezond. Het koppel verwacht het kindje in mei en ze schrijft dat ze heel blij en gelukkig zijn.

Boerin Annemiek Koekoek kondigt zwangerschap aan

Boerin Annemiek krijgt bizar verzoekje

Nadat boerin Annemiek Koekoek bekend maakt op Instagram dat ze in verwachting is van haar eerste kindje met haar vriend krijgt ze een bizar verzoek. Misschien komt het dat mensen dachten dat Annemiek nog steeds single is, doordat ze nooit een foto post met haar vriend. Buiten een foto van zijn achterkant zullen we niet veel meer te zien krijgen. Annemiek heeft al meerdere keren aangegeven dat hij absoluut niet van de media houdt, dus er is maar een kleine kans dat hij te zien zal zijn. Omdat de vriend van Annemiek dus vrij vaag blijft besluit een volger maar de gok te wagen of hij misschien een kans maakt bij haar. Helaas beland hij in plaats van een leuk avondje op haar Instagram story, terwijl hij belachelijk wordt gemaakt. Annemiek laat weten dat haar avonden er alles behalve spannend uit zien op het moment. Ook raad de brunette aan om dit soort verzoeken vervolgens niet aan een zwangere vrouw te vragen.

Boerin Annemiek Koekoek krijgt gek verzoek

Boer Zoekt Vrouw werpt zijn vruchten steeds meer af

Het mag dan niet gelukt zijn bij Boer Zoekt Vrouw voor Annemiek Koekoek, maar het programma heeft haar ongetwijfeld veel gebracht. Wellicht was de brunette de vader van haar toekomstige kind zonder het programma wel nooit tegengekomen. Het is niet de eerste keer dat Boer Zoekt Vrouw heeft gezorgd voor een succesverhaal met een kindje. Zo zijn er een aantal echte BZV baby’s geboren tussen koppels die verliefd zijn geworden tijdens de opnames van het programma. Het is natuurlijk het ultieme doel van het programma dat twee mensen zo verliefd worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!