Tina Nijkamp ziet wanhoopsactie en brengt slecht nieuws over Boer Zoekt Vrouw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw kent nu al een dramatische start, denkt kijkcijferexpert Tina Nijkamp te weten. Vooral deze wanhopige post van Yvon Jaspers deed bij haar alarmbelletjes rinkelen…

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft onlangs in haar Instagram Story laten weten dat er momenteel problemen zijn met het populaire tv-programma Boer zoekt Vrouw. Ze wijst erop dat Yvon Jaspers onlangs een bericht op haar Instagram heeft gezet over dat er een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw komt. Maar dit nieuws was toch allang bekend?

Boer Zoekt Vrouw heeft niet genoeg inschrijvingen

Tina benadrukt dat boeren zich al sinds 23 november 2023 kunnen aanmelden om deel te nemen aan het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Het lijkt erop dat er, ondanks deze ruime aanmeldingsperiode, nog steeds castingproblemen te zijn. Er lijken niet genoeg boeren meer te zijn die zich willen opgeven voor het programma. Zou Nederland eindelijk BZV-moe zijn? Of kunnen boeren tegenwoordig gewoon prima zelf hun dates vinden?

tina nijkamp over boer zoekt vrouw

Tina Nijkamp over onzekerheden rondom BZV

Volgens Tina wordt verwacht dat de kick-off aflevering eind augustus zal plaatsvinden, gevolgd door de start van het reguliere seizoen in februari 2025. Deze vertraging komt dus mogelijk door het beperkte aantal geschikte kandidaten voor het programma.

Deze onverwachte wending zorgt voor vragen over de toekomst van het geliefde tv-programma. Zullen er wel nog meer seizoenen komen als er nu al moeite mee is? De productie zal goed om moeten gaan met de castingproblemen en erg hun best moeten doen om een boeiend seizoen neer te zetten. Het is iets waar fans van het programma zeker over zullen speculeren terwijl ze wachten op de volgende ontwikkelingen.

Wat zeggen de fans?

Hoewel veel mensen positief reageren op het Instagram-bericht van Yvon Jaspers, zijn er zeker ook andere meningen over het tv-programma…

Zo zeggen sommigen: ”Alsjeblieft niet” en ”Hopelijk wel met wat aanpassingen. Het laatste seizoen was soms tenenkrommend.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.