Video: Microdosing lijkt wild bewegende Katja Schuurman nu écht te veel te worden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Is Katja Schuurmans recente ochtendduik in het ijskoude water een teken van zelfexpressie of wijst het naar waanzin?

Het begint allemaal met een Instagram-post waarin Katja haar volgers laat weten dat ze haar verslaving weer wil oppakken. Ze zegt dat het goed voor haar is… Net zoals het microdoseren van psychedelische truffels. Haar woorden wekken nieuwsgierigheid op, maar is ze niet een beetje te ver gegaan?

Katja Schuurman duikt in ijskoud water

Katja Schuurman laat haar vreemde kant zien

Op haar Instagram-story worden de twijfels alleen maar versterkt. Nadat ze zichzelf heeft ondergedompeld in het koude water, lijkt Katja’s wilde bui bijna manisch. Uit het niets doet ze opeens een ‘ademoefening’. Is dit het gedrag van een visionair of van een persoon die de greep op de realiteit begint te verliezen?

Het is een vraag die blijft hangen in de hoofden van haar volgers. Sommigen bewonderen haar moed en vastberadenheid, terwijl anderen zich afvragen of ze niet te ver gaat in haar zoektocht naar zelfverbetering. Het is een dunne lijn tussen gezondheid en warrigheid, en Katja lijkt op het randje te balanceren.

Tijdens deze onverwachte en bijna bizarre oefening laat Katja zien hoe ze snel een paar keer in- en uitademt. En dat terwijl ze wild met haar armen om zich heen zwaait en op-en-neer springt.

Katja Schuurman Katja schuurman

Katja Schuurman geeft uitleg

Bij het recente Instagram-bericht van Katja valt het op dat ze een ontzettend lang bericht heeft geplaatst. Blijkbaar wordt Katja erg enthousiast van het delen van gezondheidsinformatie..

Ze deelt feiten over waarom koud zwemmen goed is: ”Koud zwemmen of dompelen in koud water is bewezen goed voor je hart, het stimuleert je bloedsomloop, maakt je immuunsysteem sterker en werkt zelfs ontstekingsremmend. Het stimuleert je stofwisseling en activeert je bruine vet; dat bruine vet verbrandt schadelijke witte vetten in je lijf.”

Aan het einde van haar bericht geeft ze zelfs een waarschuwing: ”Waarschuwing: Ga alleen zwemmen als je fysiek gezond bent. Wees extra voorzichtig bij zwangerschap, astma, hoge bloeddruk en hartproblemen. Vraag bij twijfel een arts om advies.”

De uitleg is ontzettend lang en niemand in de comments lijkt de tijd genomen te hebben om dit bericht helemaal te lezen.

Katja Schuurman wil weer verslaafd raken

In een recente post heeft ze het erover dat ze het moeilijk heeft sinds ze haar ochtendduiken in het koude water van het IJsselmeer heeft opgegeven. Het begon met een dagje overslaan vanwege het harde weer, maar al snel werden het meerdere dagen, en voordat ze het wist, waren er al twee maanden voorbij zonder haar verkwikkende ritueel.

Nu staat ze voor de uitdaging om zichzelf weer te dwingen om terug te keren naar dat ijskoude water. Ze was verslaafd aan het gevoel van frisheid gedurende de dag. Maar ze heeft er moeite mee om terug te keren naar de verslaving van de koude duik. Toch houdt Katja vast aan haar levensmotto: “Het is een kwestie van doen.”

Katja Schuurman verslaafd

Meer zien van Katja Schuurman kan op Instagram

Natuurlijk heeft de actrice nog veel meer mooie foto’s. En die zie je allemaal op haar Instagram profiel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.