Win: Gratis kaarten voor Marvel-film Madame Web

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Comic book-fans opgelet! Marvel heeft weer een geliefd stripfiguur tot leven gewekt met een nieuwe bioscoopfilm. Deze keer gaat het om Madame Web, een personage dat in hetzelfde universum opereert als Spider-Man…

Waar gaat Madame Web over?

“Intussen in een ander universum…” MADAME WEB is de ‘origin story’ van een van de meest mysterieuze heldinnen uit het Marvel-universum, maar is geen typische superheldenfilm. In deze spannende thriller is Dakota Johnson te zien als Cassandra Webb, een ambulancemedewerker uit Manhattan die ontdekt dat ze mogelijk helderziend is. Als ze geconfronteerd wordt met haar verleden sluit ze een verbond met drie jonge vrouwen die een grootse toekomst te wachten staat. Maar dan moeten ze wel de gevaren van het heden zien te overleven.

Madame Web draait vanaf 15 februari in de Nederlandse bioscopen

Win gratis kaarten en meer voor Madame Web

Hoe maak jij kans op gratis kaarten voor Madame Web? Stuur een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl, en wie weet mag jij binnenkort voor nop naar de bios! Leuke bijkomstigheid: de winnaars krijgen ook een handige Madame Web-oplader cadeau!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.