Tess Wester strooit met digitale kusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tess Wester heeft in 2020 bijna niemand kunnen zoenen, dus heeft ze al haar digitale kusjes opgespaard. Die krijg je nu allemaal in één keer voor je kiezen!

Handbalster Tess Wester overlaadt haar vrienden en familie graag met kusjes. Dat heeft ze nu bijna een heel jaar niet kunnen doen. De blonde doelvrouw heeft alle digitale zoenen die ze het afgelopen jaar heeft verstuurd opgespaard, om ze in één keer met de wereld te delen. Heel lief, en toch ook heel coronaproof!

Lees ook: Enorme tegenvaller voor Estavana Polman

Tess Wester heeft last van opgekropte liefde

Het zal voor velen herkenbaar zijn: een heel jaar bijna geen omhelzing of kus. Af en toe heeft een mens gewoon wat affectie nodig! Iedereen zit eenzaam thuis met een lading opgekropte liefde. Tess Wester had daar ook last van, dus probeerde ze het in 2020 met digitale kusjes. Ze waren bedoeld voor haar naasten, maar nu ze ook op Instagram staan is het geen misdaad om ze te ‘stelen.’ Geniet dus zonder schuldgevoel van Tess’ collectie universele zoenen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.