Tess Wester strooit met digitale kusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tess Wester heeft in 2020 bijna niemand kunnen zoenen, dus heeft ze al haar digitale kusjes opgespaard. Die krijg je nu allemaal in één keer voor je kiezen!

Handbalster Tess Wester overlaadt haar vrienden en familie graag met kusjes. Dat heeft ze nu bijna een heel jaar niet kunnen doen. De blonde doelvrouw heeft alle digitale zoenen die ze het afgelopen jaar heeft verstuurd opgespaard, om ze in één keer met de wereld te delen. Heel lief, en toch ook heel coronaproof!

Lees ook: Enorme tegenvaller voor Estavana Polman

Tess Wester heeft last van opgekropte liefde

Het zal voor velen herkenbaar zijn: een heel jaar bijna geen omhelzing of kus. Af en toe heeft een mens gewoon wat affectie nodig! Iedereen zit eenzaam thuis met een lading opgekropte liefde. Tess Wester had daar ook last van, dus probeerde ze het in 2020 met digitale kusjes. Ze waren bedoeld voor haar naasten, maar nu ze ook op Instagram staan is het geen misdaad om ze te ‘stelen.’ Geniet dus zonder schuldgevoel van Tess’ collectie universele zoenen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...