Presentatrice Tess Milne deelt lang vergeten foto zonder topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentatrice Tess Milne wist haar volgers in één klap helemaal gek te maken met een bloedhete zomerfoto, grotendeels zonder kleding.

Als presentatrice dartelt Tess Milne al jaren op de buis, en terecht ook. Naast dat ze een heerlijke dosis humor heeft en haar glimlach om van te watertanden is, is Tess ook een beeldschone verschijning! En nou mogen we er ineens wel heel veel zien van haar spectaculaire figuur. Tess verwende haar fans namelijk met een oude vakantiefoto waar ze het wel heel spannend maakt. Want de knappe presentatrice staat gewoon zonder kleding op beeld! En dit soort cadeautjes zet Tess niet vaak online!

Fans Tess Milne door het dolle door prikkelende zomerfoto

Tess Milne houdt het op haar Instagram over het algemeen namelijk best bedeesd. En wij snappen het wel! De knappe presentatrice is natuurlijk aantrekkelijk voor het algemene publiek. En dat maakt dit soort verrassende plaatjes extra speciaal! Want zo veel details van Tess haar heerlijke figuur hebben we nog nooit gezien. Zo schittert de beeldschone blondine in werkelijk nul kleding. Alleen een héél klein zwembroekje moet het kiekje nog een beetje fatsoenlijk maken! Voor de rest mogen we genieten van Tess in haar volle glorie. En genieten doen we zeker. Want wat een pareltje is dit dan. De 35-jarige schoonheid ligt heerlijk te zonnebaden en trekt daarbij al haar kleding uit. Met glunderende glimlach kijkt ze nog naar de camera. Want dat het plaatje flink gedurfd is heeft ze zelf ook dondersgoed door!

Tess Milne pronkt met strak figuur in niets verhullend zwemsetje

Zo schrijft Tess Milne erbij dat het alweer een oud plaatje is. “De zomer dat het sms geluid van de Nokia 3310 mijn soundtrack was.”, grapt ze in de tekst. Nou, dan weet je het al. Toch maakt dat het plaatje niet minder lekker! Want dat Tess haar figuur ook maar iets veranderd is valt nog maar te betwijfelen. Dan moeten we het er nu even flink van nemen, toch? Zo kunnen wij met moeite wegkijken van Tess haar heerlijke . En al helemaal omdat ze er zelf ook zéér tevreden mee is op het pittige plaatje. Tess pronkt daar met haar strakke figuur en drukt haar heerlijke billen gewoon zowaar de lucht in. De knappe presentatrice mag ons dan maar zelden verwennen met dit soort vurige foto’s, maar in onze optiek maakt ze het zo in één keer weer goed. Al mag er altijd meer komen, natuurlijk.

Wie is de vriend van Tess Milne?

Na deze heerlijke kiekjes van Tess Milne zit je natuurlijk hoopvol op Tinder te swipen. Wie niet waagt, toch? Helaas moeten we je toch wat teleurstellen. Tess stapte namelijk ruimte tijd geleden in het huwelijksbootje met haar grote liefde Ties en dat lijkt sindsdien alleen maar rozengeur en maneschijn te zijn geweest. Zo blikte Tess zelf terug op haar trouwdag als “een sprookje”. “Als mensen nog twijfelen of ze wel of niet willen trouwen: ik zou het iedereen aanraden. Zoiets maak je, als het goed is natuurlijk, maar één keer in je leven mee.”, vertelde Tess aan Story. Maar wat er achter de schermen gebeurt weten we natuurlijk niet. Dus gooi de hoop nog niet het raam uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!