Tess Wester

Sportvrouw Tess Wester

Carriere van Tess

Tess begon met handbal bij de vereniging 'Hugo Girls' in haar eigen geboorteplaats Heerhugowaard. Ze speelde voor een viertal Nederlandse clubs waaronder, VOC en E&O. Tess heeft in de periode van 2008 tot 2011 een handbal opleiding gedaan, op de handbal academie op Papendal. In 2011 maakte ze een overstap naar Handbal-Bundesliga in Duitsland, daar ging ze spelen voor VFL Oldenburg. Toen in 2015 stapte ze weer over in Duitsland naar SO BBM Bietigheim, daarmee kreeg Tess de landstitel en in dat zelfde seizoen won ze de EHF Cup 2016/17. De belangrijkste Europese clubprijs na de Champions League. Na het seizoen van 2017/18 ging Tess weg bij Bietigheim en inplaats daarvan ging ze naar een Deense club, Odense Handbold.                                                                     In maart 2021 tekende Tess het contract voor een seizoen bij de Roemeense CSM Bucuresti, een Europese top club uit Boekarest. Voor een nieuw avontuur en de beleving van handbal in Roemenië verteld Tess Wester.

Nieuws

Foto: Tess Wester verliefd op haar eigen enorme rondingen

De Nederlandse handbalkeepster Tess Wester deelt een plaatje met haar volgers waarop ze zich uitspreekt over de grote liefde voor haar flinke bolling.

Code Rood? Deze dames hebben sneeuwpret

Het sneeuwt! Heel Nederland is veranderd in een winter wonderland. De volgende dames hebben flink wat pret in de sneeuw.

Tess Wester strooit met digitale kusjes

Tess Wester heeft in 2020 bijna niemand kunnen zoenen, dus heeft ze al haar digitale kusjes opgespaard. Die krijg je nu allemaal in één keer voor je kiezen!

Rondje Forum 30-6: foto’s van OG3NE, Miljuscha Witzenhausen en meer

Vandaag in Rondje Forum: Lisa van OG3NE deelt een zwembadkiekje, Robin Martens trekt iets leuks aan tijdens het picknicken, Miljuschka deelt een badpakselfie en Tess Wester laat zien dat ze in topvorm is.

Sociale Schoonheden met o.a. Tess Wester en Romee Strijd

Tess Wester begint haar balgevoel langzaam kwijt te raken, Gwen van Poorten heeft voor de verandering een broek aan, en Romee Strijd is té mooi...

Tess Wester, Puck Moonen & meer sportieve Hot Topics

Hoe 'dealt' Jutta met quarantaine? Een stuk beter dan Puck Moonen en Tess Wester!

Zij leeft deze zomer haar droom

Wéér een Olympische Droom die in vervulling gaat.

Tess Wester nu officieel droomvrouw

Tess Wester is officieel van de markt. De doelvrouw van de wereldkampioen handbal heeft zich tijdens de kerstdagen verloofd met haar boy Martje The...
Tess Wester

Profiel

Geboortedatum: 19 mei 1993
Sterrenbeeld: Stier
Kinderen: Nee
Relatie: Ja getrouwd met  Mart Lieder
Geboorteplaats: Heerhugowaard, Nederland
Beroep: Handbalster
Instagram: Tess zit op instagram onder de naam @tessiewester

Foto's

Tess Wester
Tess Wester
Tess Wester