Monica Geuze brengt podcast met Kai Gorgels in gevaar met bizarre actie: “Ik heb geen spijt”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Monica Geuze houdt wel van een dolletje op zijn tijd. Maar dit dolletje betekent misschien wel het einde van haar podcast met Kaj Gorgels.

Grapje Monica Geuze valt niet lekker bij Kaj Gorgels

Monica Geuze en Kaj Gorgels maken al een lange tijd een podcast samen en zijn al jaren lang goed bevriend met elkaar. Doordat de twee veel samen werken spenderen ze veel tijd samen. Tijdens het werk en hun privé samen zijn worden er natuurlijk ook wel eens grappen en dolletjes uitgehaald bij elkaar. Dit onderwerp snijd Kaj dan ook aan in hun podcast. Kaj begint over het onderwerp dat Monica het moeilijk vind om sorry te zeggen en het te menen. Zo had Monica laatst als grapje een zakje suiker leeg gegooid in het haar van Kaj. Dit vond Kaj dan niet extreem erg, maar hij irriteerde zich er wel een beetje aan dat Monica hier dan geen sorry voor kan zeggen. Kaj begint er dan over dat als hij het andersom gedaan had dat de wereld te klein geweest was. Monica vind dat onzin omdat iedereen andere grenzen heeft.

Monica kan geen sorry zeggen

Monica zegt nooit sorry voor dit soort acties geeft ze aan. Als ze weet dat iemand zo’n actie wel kan hebben dan zal het haar nooit zal spijten. Kaj zegt daarna dan ook dat door deze trekjes van Monica je een psychopaat herkent. Het filmpje wordt afgesloten door Kaj die  op een sarcastische toon zegt dat dit misschien wel het einde van hun podcast kan zijn. Wat vind jij van de actie en de uitspraken van Monica?
Monica Geuze haalt droom samenwerking binnen

Monica Geuze deelt een bijzondere samenwerking op haar Instagram. Ze heeft namelijk een samenwerking met McDonald’s in de wacht weten te slepen. McDonalds heeft een nieuwe samenwerking gestart met het werk Palace. Samen met dit merk hebben ze een kledingcollectie bedacht. Dit is voor Monica dan ook een droom die uitkomt. Ze kan eindelijk kleding dragen van de McDonalds. De hoodie van de samenwerking staat Monica in ieder geval voorbeeldig. Wat vind jij van de samenwerking?
Monica Geuze deelt een fotodump van haar weekend

Monica Geuze deelt op Instagram een fotoreeks van foto’s van haar recente weekend in september. Aan de foto’s te zien bestond het weekend van Monica voornamelijk uit dingen met vrienden doen en tijd spenderen met haar dochtertje. ze was met haar vrienden te vinden op het festival Parels van de stad. Op de foto’s is te zien dat ze het goed naar haar zin heeft. Ook is Monica samen met een vriend van haar te zien op een bootje. Op deze foto kunnen haar volgers genieten van een inkijkje bij haar “vriendinnen”. Verder zijn er nog verschillende foto’s samen met haar dochtertje te zien en hoe ze aan het genieten zijn van hun tijd samen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!