Stéphanie Frappart doet als eerste vrouw mee in Champions League-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Opvallende primeur in de Champions League: Matthijs de Ligt gaat deze vrouw op het veld tegenkomen tijdens zijn wedstrijd!

Hoe je het nou wendt of keert: voetbal is van oorsprong een echte mannensport. Het is jammer dat voetballende vrouwen van zo ver moesten komen. Een andere groep vrouwen die het nóg moeilijker heeft is het scheidsrechterskorps. Voetballers nemen een vrouw met een fluit vaak helaas nog niet zo serieus als een mannelijke leidsman. Toch is het één zo’n vrouw gelukt om door te dringen tot het hoogste podium: de Champions League. Stéphanie Frappart (36) is de eerste vrouw die op het veld staat tijdens een wedstrijd in het miljardenbal.

Lees ook: ZIEN: Vivianne Miedema in Halloween-kostuum!

Stéphanie Frappart vs Matthijs de Ligt

Als Juventus-speler Matthijs de Ligt slim is, gedraagt hij zich tijdens Juventus-Dynamo Kiev. Stéphanie Frappart ziet alles! De Nederlander krijgt als verdediger sowieso te maken met de vrouwelijke Franse scheidsrechter. Dan is het oppassen geblazen: Frappart kan verschrikkelijk streng kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agenzia ANSA (@agenzia_ansa)

Stéphanie Frappart is oude bekende van Oranje

Als hij de Oranje Leeuwinnen op het WK van vorig jaar zomer gevolgd heeft, kan hij zich vast nog herinneren dat deze dame de finale tussen Amerika en Nederland floot. Hoe dat afliep weten we allemaal…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rebel Girls (@rebelgirls)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!