Stéphanie Frappart doet als eerste vrouw mee in Champions League-wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Opvallende primeur in de Champions League: Matthijs de Ligt gaat deze vrouw op het veld tegenkomen tijdens zijn wedstrijd!

Hoe je het nou wendt of keert: voetbal is van oorsprong een echte mannensport. Het is jammer dat voetballende vrouwen van zo ver moesten komen. Een andere groep vrouwen die het nóg moeilijker heeft is het scheidsrechterskorps. Voetballers nemen een vrouw met een fluit vaak helaas nog niet zo serieus als een mannelijke leidsman. Toch is het één zo’n vrouw gelukt om door te dringen tot het hoogste podium: de Champions League. Stéphanie Frappart (36) is de eerste vrouw die op het veld staat tijdens een wedstrijd in het miljardenbal.

Lees ook: ZIEN: Vivianne Miedema in Halloween-kostuum!

Stéphanie Frappart vs Matthijs de Ligt

Als Juventus-speler Matthijs de Ligt slim is, gedraagt hij zich tijdens Juventus-Dynamo Kiev. Stéphanie Frappart ziet alles! De Nederlander krijgt als verdediger sowieso te maken met de vrouwelijke Franse scheidsrechter. Dan is het oppassen geblazen: Frappart kan verschrikkelijk streng kijken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Agenzia ANSA (@agenzia_ansa)

Stéphanie Frappart is oude bekende van Oranje

Als hij de Oranje Leeuwinnen op het WK van vorig jaar zomer gevolgd heeft, kan hij zich vast nog herinneren dat deze dame de finale tussen Amerika en Nederland floot. Hoe dat afliep weten we allemaal…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rebel Girls (@rebelgirls)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.