Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

het wordt steeds leuker om je Instagram tijdlijn door te bladeren. ‘Kijk mij thuis zitten’-posts kom je bijna niet meer tegen. Maan de Steenwinkel, Famke Louise, Mikky Kiemeney en Puck Moonen richten zich allemaal op de leuke dingen die komen gaan: optreden, wedstrijdfietsen, liedjes schrijven en wijn drinken aan zee…

Maan de Steenwinkel

‘Shake it shake it’, schrijft Maan de Steenwinkel bij deze foto. Ze zal het er niet alleen zélf ontzettend warm van krijgen – vooral in die bodysuit – maar ook bij ons breekt het zweet uit bij het zien van deze beelden!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

shake it shake it 💥

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st) op

Puck Moonen

Wie zich voor haar beroep ook regelmatig in het zweet werkt is Puck Moonen. De blonde wielerbabe is zich nog steeds aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daar horen loodzware intervaltrainingen bij. Die zijn zo te zien geen pretje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Famke Louise

Famke Louise is dolblij met alle positieve reacties op haar nieuwe nummer ‘Gister’. Zo ziet ze er op deze foto misschien niet uit, maar je mag de populaire zangeres op haar woord geloven!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Mikky Kiemeney

Vlak onder Barcelona ligt Chiringuito de Garaf, een klein kustplaatsje aan de Middellandse Zee. Daar kan je naast zand, vissers, badgasten en meeuwen ook Mikkie Kiemeney tegenkomen. Je kunt haar herkennen aan het wijntje in haar hand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.