Sociale Schoonheden met o.a. Maan de Steenwinkel en Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

het wordt steeds leuker om je Instagram tijdlijn door te bladeren. ‘Kijk mij thuis zitten’-posts kom je bijna niet meer tegen. Maan de Steenwinkel, Famke Louise, Mikky Kiemeney en Puck Moonen richten zich allemaal op de leuke dingen die komen gaan: optreden, wedstrijdfietsen, liedjes schrijven en wijn drinken aan zee…

Maan de Steenwinkel

‘Shake it shake it’, schrijft Maan de Steenwinkel bij deze foto. Ze zal het er niet alleen zélf ontzettend warm van krijgen – vooral in die bodysuit – maar ook bij ons breekt het zweet uit bij het zien van deze beelden!

Puck Moonen

Wie zich voor haar beroep ook regelmatig in het zweet werkt is Puck Moonen. De blonde wielerbabe is zich nog steeds aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Daar horen loodzware intervaltrainingen bij. Die zijn zo te zien geen pretje!

Famke Louise

Famke Louise is dolblij met alle positieve reacties op haar nieuwe nummer ‘Gister’. Zo ziet ze er op deze foto misschien niet uit, maar je mag de populaire zangeres op haar woord geloven!

Mikky Kiemeney

Vlak onder Barcelona ligt Chiringuito de Garaf, een klein kustplaatsje aan de Middellandse Zee. Daar kan je naast zand, vissers, badgasten en meeuwen ook Mikkie Kiemeney tegenkomen. Je kunt haar herkennen aan het wijntje in haar hand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.