Sociale Schoonheden met o.a. Gwen van Poorten en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een blije Gwen van Poorten, een vermakelijke Jackie Groenen en een illegale Puck Moonen. Wat spookten deze dames de afgelopen 24 uur uit op de socials?

Gwen van Poorten (en Geraldine Kemper)

Onze eerste sociale schoonheid is een package deal. Gwen van Poorten deelde namelijk een bericht op Instagram over haar nieuwe podcast, waarin niemand minder dan S*****n & Slikken-vriendin Geraldine Kemper te gast is. Alhoewel we liever naar bewegende beelden van deze dames kijken, zijn we toch blij dat we nu even naar hun stemgeluid kunnen luisteren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten) op

Jackie Groenen

Een voetbalster die zich tot nu toe redelijk door deze voetballoze tijden lijkt te slaan, is Oranje leeuwin Jackie Groenen. Jackie vermaakt zich prima in een kek trainingspakje met een potje Scrabble.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Puck Moonen

Een topsportster die haar beroep nog wél gewoon kan uitoefenen is wielrenster Puck Moonen. Puck fietst er in deze tijden dan lekker vaak uit. Iets waar niet al haar volgers erg content over waren overigens. Volgens sommigen is deze fietstocht namelijk ‘illegaal’, omdat in Amerongen afgeraden wordt om te ‘recreëren’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten