Sensi Lowe deelt foto van meest uitdagende jurkje ooit bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sensi Lowe neemt ons terug in de tijd. Met een prachtig kiekje laat ze zien hoe ze bekend is geworden. En die moet je zien!

Een aantal jaren terug kenden weinig mensen Sensi Lowe. Eén moment maakte daar verandering in. Dit gebeurde bij het programma Vandaag Inside (destijds Voetbal Inside). Nu kijkt de knappe blondine terug op die avond in haar meest uitdagende jurkje ooit.

Vanwege Voetbal Inside is Sensi Lowe groot geworden

Wat ziet Sensi Lowe er toch beeldschoon uit! In haar uitdagend jurkje komen haar flinke voetballen goed naar voren. Dit was allemaal een aantal jaren geleden, toen Sensi nog niet zo bekend was. Maar deze avond zorgde ervoor dat Sensi Lowe daadwerkelijk bekend werd. Dit kwam allemaal door de mannen van Voetbal Inside. In de uitzending komt de knappe Sensi Lowe in haar meest uitdagende jurkje ooit een taart brengen bij de mannen aan tafel. Johan Derksen kreeg de eer om de kaarsjes uit te blazen, maar blaast eerst nog even in de boezems van Sensi. Die kan er gelukkig wel om lachen. Het mooiste van de avond moet nog komen.

Sensi Lowe flirt met Hans Kraay jr. tijdens Voetbal Inside

Sensi Lowe begint tegen Hans Kraay jr. te praten en zegt: “eerste keer dat ik jou zie”. Hans reageert hier op zoals de mannen van Voetbal Inside altijd doen namelijk: “eerste keer dat ik jullie zie”. De ogen van Hans waren alleen niet bepaald gericht op de ogen van Sensi. Met zo’n uitdagend jurkje is het natuurlijk wachten op zo’n opmerking. Door dit optreden van Sensi Lowe was haar leven in één klap veranderd. Met deze prachtige foto blikt ze terug op deze doorslaggevende avond. Klik hier voor de video tussen Hans Kraay jr. en Sensi Lowe.

Verlegen is Sensi Lowe zeker niet

Wie één blik richt op Sensi Lowe haar Instagram account ziet het gelijk. De knappe blondine is alles behalve een verlegen dame. In het verleden droeg ze wel een heel uitdagend jurkje. Nu in het heden kan ze er nog steeds wat van. Ze houdt er van om haar prachtige vormen goed te showen. Trots laat ze hen aan de wereld zien. Met enorme inkijkjes krijgen we een beeld van haar schoonheden. In een prachtig roze jurkje weet ze precies wat ze doet. Door haar armen naar achter te gooien komen haar juwelen beter uit de verf. Ze krijgt zo een kromme rug waardoor haar voorgevel meer naar voren komt te staan. Haar volgers hoor je ook zeker niet klagen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Sensi Lowe gaat de lucht in met strakke broek

Met een prachtige roze broek gaat de knappe blondine de lucht in. Voordat dit gebeurt, moet ze natuurlijk wel even een foto maken voor haar Instagram. In haar verleidelijke roze broek zie je dat Sensi Lowe niet alleen van voren erg aantrekkelijk is. De blondine is van alle markten thuis. Er is ook recent goed nieuws voor de vrijgezelle mannen. Onlangs is het namelijk uitgegaan met haar vriendje. Sensi Lowe is dus weer op de markt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sensi lowe (@sensilowe)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.