Foto: Bridget Maasland poseert in beestachtig lekker shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is er niet vies van om zich verleidelijk te kleden. Met dit beestachtig shirtje mag ze er zeker zijn.

De presentatrice heeft met regelmaat schaarse kleding aan. Ze is niet verlegen en zeker niet bang om zichzelf te laten zien. In dit beestachtig lekkere shirtje mag de presentatrice van RTL Boulevard er zeker zijn.

Met een verleidelijke blik kijkt Bridget Maasland in de camera

Bridget Maasland laat ons niet met één, ook niet met twee, maar met maar liefst drie foto’s genieten. De knappe presentatrice maakt zich weer klaar voor een nieuwe uitzending bij RTL Boulevard. Ze heeft zich weer vol in de make-up geworpen. Voor de uitzending vindt Bridget Maasland zich er zo goed uitzien dat het tijd is voor een selfie. Even de camera op zichzelf richten en schieten maar. In een beestachtig pakje zit ze er klaar voor. Als het aan Bridget ligt mag de camera wel gaan draaien. Haar volgers zijn ook helemaal onder de indruk hoe de blondine eruit ziet. Niet alleen Bridget Maasland valt in de smaak, maar ook haar shirtje. Haar volgers willen gelijk weten waar ze het lekkere tijgershirtje heeft gekocht. Of haar volgers alleen het shirtje willen of Bridget erbij verwachten is maar de vraag.
Bridget Maasland geeft ons een inkijkje in haar leven

De knappe blondine deelt graag haar week. Op Instagram geeft ze een zevental foto’s vrij van al haar outfitjes. Elke dag van de week laat ze ons mee genieten. Er zitten dan ook zeker een paar pareltjes tussen. Zoals eerder gezegd is Bridget Maasland er niet vies van om zichzelf te laten zien. Met deze foto’s bevestigt de presentatrice wel dat ze zichzelf durft te showen. Eén outfitje springt er meteen tussenuit. Hier heeft Bridget Maasland haar haren gekruld. Daardoor krijgt ze gelijk een heel andere uitstraling. Niet alleen haar haren zien er anders uit, maar haar outfit is ook vrij pittig. Bridget Maasland heeft een superstrakke leren broek aan. De broek in kwestie straalt letterlijk zoals Bridget zelf. Haar achterwerk komt ook goed uit de verf in deze prachtige broek. Zie hieronder de zevental prachtige foto’s van Bridget Maasland door de week heen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!