Foto: Bridget Maasland poseert in beestachtig lekker shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is er niet vies van om zich verleidelijk te kleden. Met dit beestachtig shirtje mag ze er zeker zijn.

De presentatrice heeft met regelmaat schaarse kleding aan. Ze is niet verlegen en zeker niet bang om zichzelf te laten zien. In dit beestachtig lekkere shirtje mag de presentatrice van RTL Boulevard er zeker zijn.

Met een verleidelijke blik kijkt Bridget Maasland in de camera

Bridget Maasland laat ons niet met één, ook niet met twee, maar met maar liefst drie foto’s genieten. De knappe presentatrice maakt zich weer klaar voor een nieuwe uitzending bij RTL Boulevard. Ze heeft zich weer vol in de make-up geworpen. Voor de uitzending vindt Bridget Maasland zich er zo goed uitzien dat het tijd is voor een selfie. Even de camera op zichzelf richten en schieten maar. In een beestachtig pakje zit ze er klaar voor. Als het aan Bridget ligt mag de camera wel gaan draaien. Haar volgers zijn ook helemaal onder de indruk hoe de blondine eruit ziet. Niet alleen Bridget Maasland valt in de smaak, maar ook haar shirtje. Haar volgers willen gelijk weten waar ze het lekkere tijgershirtje heeft gekocht. Of haar volgers alleen het shirtje willen of Bridget erbij verwachten is maar de vraag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland geeft ons een inkijkje in haar leven

De knappe blondine deelt graag haar week. Op Instagram geeft ze een zevental foto’s vrij van al haar outfitjes. Elke dag van de week laat ze ons mee genieten. Er zitten dan ook zeker een paar pareltjes tussen. Zoals eerder gezegd is Bridget Maasland er niet vies van om zichzelf te laten zien. Met deze foto’s bevestigt de presentatrice wel dat ze zichzelf durft te showen. Eén outfitje springt er meteen tussenuit. Hier heeft Bridget Maasland haar haren gekruld. Daardoor krijgt ze gelijk een heel andere uitstraling. Niet alleen haar haren zien er anders uit, maar haar outfit is ook vrij pittig. Bridget Maasland heeft een superstrakke leren broek aan. De broek in kwestie straalt letterlijk zoals Bridget zelf. Haar achterwerk komt ook goed uit de verf in deze prachtige broek. Zie hieronder de zevental prachtige foto’s van Bridget Maasland door de week heen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

De make-up van Bridget Maasland wordt moedig beschermd

Er zijn maar weinig mensen die van regen houden. Bridget Maasland is ook zeker geen fan van de regen. Ze laat weten dat ze niks moet hebben van paraplu’s. Dit is iets wat de blondine van haar moeder heeft geërfd. Met een laag make-up op je hoofd zoals Bridget is het ook niet raar dat je niet van de regen houdt. Een paar druppels water zorgen ervoor dat de presentatrice letterlijk een ander persoon wordt. In het licht zie je de make-up stralen op haar hoofd. Als Bridget Maasland haar make-up niet wil verpesten, dan moet ze toch maar even een paraplu gaan gebruiken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!