Foto: Sylvie Meis poseert als popje in strakke sportlegging

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis verrast haar volgers weer eens met een spannende foto in sportkleding. De blondine poseert uitgebreid in een wel hele strakke sportlegging met een bijpassend topje.

In haar strakke sportkleding lijkt Sylvie Meis net Barbie

Het is weer een goede dag voor de volgers van Sylvie Meis want de presentatrice trakteert haar aanhangers op een bijzonder kiekje. Vaak zien we Sylvie helemaal in de stijgers met kilo’s make-up, krullen in het haar, een strak jurkje en torenhoge hakken. Die eerste twee dingen zijn dit keer natuurlijk ook het geval, want het is waarschijnlijk Sylvie haar grootste nachtmerrie om zonder make-up te moeten verschijnen. Toch kiest de blondine er dan wel voor een keer een sportieve outfit aan te trekken. Zo’n onderhouden gaat natuurlijk niet vanzelf en met alle luxe dinertjes van Sylvie is het al helemaal essentieel om te sporten. Uiteraard doet Sylvie dit wel met een beetje stijl. Zo draagt de blondine een witte sportlegging met een knalroze top erop. Beide zitten mega strak, en om het een beetje losser te maken trekt Sylvie uitdagend haar legging open. Hierdoor zien we de strakke buik van Sylvie nóg beter. Door de outfit en Sylvie haar blonde lokken lijkt ze wel een levensechte Barbie pop. Deze vergelijking maakt Sylvie zelf ook al door onder de foto ”Gym Barbie is ready” te schrijven.

Sylvie Meis als barbie

Sylvie Meis verleid camera met intense blikken

Er is maar één ding waar Sylvie Meis echt gelukkig van wordt en dat is wanneer alle camera’s op haar gericht zijn. Het scheelt dat Sylvie dit aardig voor elkaar heeft gekregen door presentatrice te zijn en in Duitsland een echte ster te worden. Daarvoor wordt Sylvie regelmatig geïnterviewd of ze wordt gevraagd om model te zijn voor talloze merken. Iedereen wil de knappe Sylvie natuurlijk wel voor de camera hebben. Het poseren van Sylvie gaat aan de ene kant heel natuurlijk, maar die zelfde witte glimlach hebben we al wel heel vaak gezien. Waarschijnlijk had Sylvie dat nu zelf ook door want ze geeft dit keer een hele intense en zwoele blik in de camera. De blondine is aan het poseren op een kruk met een witte blazer zonder iets eronder aan. De wind wordt in Sylvie haar haren geblazen en het resultaat mag er zeker zijn.

Lees ook: Foto: Slurpende Sylvie Meis ritst jasje open

De levensgrootte dubbelganger van Sylvie Meis

Het succes van Sylvie Meis in Duitsland blijft maar stijgen. Ze zijn zelfs zó blij met de presentatrice dat ze een dubbelganger van haar hebben gemaakt. Zo zien we dat er een levensgrootte versie van Sylvie in een winkel staat. Het gaat om een samenwerking van Sylvie met het kledingmerk. Zo te zien zijn ze erg trots om de blondine als gezicht te hebben. Op de pop lacht Sylvie breed in de camera terwijl ze speels haar achterkant naar achteren drukt. Het ziet er zo echt uit dat menig mens waarschijnlijk denkt dat Sylvie echt staat te poseren op een tafel met broeken. Gelukkig voor Sylvie is dat niet het geval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!