Roxane Knetemann brengt volgers in extase met foto in strak pakkie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxane Knetemann verrast haar volgers met een foto in een strak pakje. De blondine is er helemaal klaar voor!

Roxane Knetemann is weer lekker gaan fietsen! De blondine is natuurlijk al een tijdje geen officiële wielrenster meer, maar fietsen doet ze nog al te graag. Het is in plaats van haar werk nu nog steeds haar hobby. Op Instagram zien we veel kiekjes van een fietsende Roxane. Maar dit keer is de foto wel héél speciaal. Roxane heeft écht alles uit de kast gehaald..

Roxane Knetemann poseert in strak pakje voor volgers

Op de foto is namelijk te zien hoe Roxane Knetemann vol trots voor haar wielrenfiets staat. Het is duidelijk te zien dat ze zin heeft om een lekker potje te gaan rijden, want die brede lach krijg je niet snel meer van d’r gezicht af. Met een strak wielerpakje aan, is Roxane helemaal klaar om de fiets op te stappen. Even nog een pose voor de foto, en gassen maar. Want rijden, dat kan Roxane nog altijd. Het zijn twee foto’s die de blondine op Instagram zet, twee foto’s, met twee verschillende poses. Want ze moet natuurlijk wel goed haar prachtige fiets laten zien, en stiekem natuurlijk ook zichzelf. Want die mag niet achterblijven! Voordat ze op de fiets stapt heeft ze nog een laatste boodschap voor haar volgers; “Met mijn neus in de zon!! FIJNE ZONDAG“.

Lees ook: Foto: Roxane Knetemann deelt bloedhete foto in luchtige outfit

Roxane Knetemann deelt zweterige kiekjes van marathon

Roxane Knetemann mag dan misschien inmiddels niet meer wielrennen, maar sportief blijft de blondine altijd. Ze houdt van bewegen en blijft dat dan ook gewoon lekker doen. Zo ook nu weer, waar de sportieve blondine kiekjes deelt van een heuse marathon, die ze heeft gelopen. En dat is geen eitje, zelfs niet voor Roxane! De blondine deed namelijk mee aan de TCS Amsterdam Marathon, en aan de foto’s te zien, is dat geen simpel taakje. Roxane deelt twee foto’s. Eén foto van het begin van de marathon, en één van het eind. Je ziet het verschil ook in haar gezicht, want op de tweede foto lijkt onze blondine het tóch een stuk zwaarder te hebben. Gelukkig heeft ze dat zelf ook al door; “Foto 1 was het begin. 💃😎😁 Foto 2 was het eind 😫😖😵‍💫 Een ding weet ik zeker, een marathon maakt je niet knapper“. Ondanks dat de marathon Roxane dan niet veel knapper maakt, heeft ze het wel mooi voltooid. Wat is de volgende uitdaging voor deze voormalig wielrenster? Ze heeft bewezen dat ze een sportief type is, die veel in haar mars heeft. Dus een échte uitdaging voor Roxane, lijkt nog moeilijker te vinden dan gedacht. Of zal Roxane na deze uitdaging voorlopig even klaar zijn met het sportieve gedoe?

Lees ook: Foto: Bezwete Roxane Knetemann gaat heel diep en moet uithijgen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.