Rondje Forum: Foto’s van Anna Nooshin, Sarah Chronis & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Bijna weekend’ op zich is al een wekelijks geluksmoment, maar tijdens ons Rondje Forum hebben we nóg meer van dat soort momentjes gevonden! Jessie Jazz en Sarah Chronis delen hun blijdschap, en wij proberen Anna Nooshin daar ook bij te betrekken. Doe je mee?

Sarah Chronis

Actrice en voormalig Wie Is De Mol?-deelneemster Sarah Chronis neemt al haar volgers mee in haar dagelijkse geluksmomentje: fluitende vogeltjes in de achtertuin. Heeft ze dankzij thuisquarantaine ontdekt!

Jessie Jazz Vuijk

Model Jessie Jazz Vuijk heeft ook een geluksmomentje: ze tikte onlangs de 300.000 volgers aan op Instagram. Een mijlpaaltje voor de blondine. Ben jij net als wij één van die 300.000? Laat die champagne dan maar doorkomen.

jessie

Anna Nooshin

Nóg een momentje van geluk, maar dan voor de kijker. Anna Nooshin controleert of haar trui wel lang genoeg is. Test geslaagd! Of toch mislukt?

Katy Perry

Forumlid Shiny trakteert ons op een setje golden oldies van zangeres Katy Perry. Bitterzoet, aangezien Katy Perry op dit moment zwanger is van haar eerste. Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten