Video: Anna Nooshin wurmt vingers in natte opening

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Het knappe model Anna Nooshin deelt hele frappante video op haar Instagram waarbij ze haar mouwen flink heeft opgestroopt, en haar handjes enorm vies maakt! 

Anna Nooshin maakt een roestige start!

Anna Nooshin, de alleskunner van Nederland, heeft zichzelf weer flink overtroffen! Ze heeft haar eerste pottenbakkersles gevolgd en gedeeld met haar fans. Met Anna’s mouwen opgestroopt en haar handen vies van de klei, heeft Anna laten zien dat ze niet bang is om haar creatieve grenzen te verleggen. In haar video deelt Anna haar ervaringen van haar eerste les. Ze vertelt dat het niet meteen van een leien dakje ging. Maar Anna zou Anna niet zijn als ze niet bereid was om hard te werken om haar doelen te bereiken. Na flink wat oefening en doorzettingsvermogen kreeg Anna de techniek onder de knie en begon haar pot een mooie vorm te krijgen. Anna’s enthousiasme en vastberadenheid om haar vaardigheden te verbeteren zijn een inspiratie voor iedereen die een nieuwe passie wil ontdekken of leren.

Lees ook: Anna Nooshin zoomt in op openhangend shirtje

Anna Nooshin laat piercing zetten

De altijd avontuurlijke influencer en media-persoonlijkheid Anna Nooshin neemt haar TikTok-volgers mee op een nieuwe reis! Dit keer ging ze samen met haar beste vriendin op avontuur om een piercing te laten zetten. En zoals altijd laat Anna ons alles zien, van begin tot einde! In haar video kunnen we zien hoe Anna en haar vriendin vol spanning en opwinding naar de piercingwinkel gaan. Ze vertellen ons over hun plannen en wat voor piercing ze van plan zijn te nemen. Vervolgens krijgen we een kijkje achter de schermen van het piercen zelf en hoe Anna en haar vriendin hun zenuwen onder controle proberen te houden. Het is geweldig om te zien hoe Anna altijd haar ervaringen deelt met haar volgers en ons een kijkje geeft in haar leven. Het maakt haar zo toegankelijk en authentiek, en dat is wat haar fans zo van haar houden. Wij kunnen niet wachten om te zien wat Anna als volgende gaat delen met haar TikTok-volgers!

Lees ook: Foto: Anna Nooshin deelt selfies in nietsverhullende pakjes

 

@annanooshin Got pierced #earparty #mariatash #conchpiercing ♬ original sound – Anna Nooshin

Het vermogen van Anna Nooshin!

De succesvolle influencer en ondernemer waar we allemaal dol op zijn, Anna Nooshin, houdt haar financiële details liever privé. Maar dat weerhoudt ons er niet van om te speculeren over haar vermogen! En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet weten wat haar bankrekening zegt? Volgens Manly, ligt Anna’s vermogen tussen de één en drie miljoen euro. Dat is natuurlijk een indrukwekkend bedrag, maar het zal niemand verbazen gezien haar succesvolle carrière als influencer, schrijfster, en ondernemer. Maar Anna is niet alleen succesvol in haar carrière als influencer. Ze investeert ook in vastgoed en heeft meerdere appartementen in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast kocht ze een prachtig huis ter waarde van €3,4 miljoen euro samen met haar ex-verloofde Nassim Zeta, waar ze een hypotheek op hebben laten vestigen van maar liefst €5,6 miljoen. Naast al deze investeringen verdient Anna ook nog een mooi inkomen aan samenwerkingen op haar Instagram-account!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!