Niet schrikken: dit is Kylie Jenner zonder make-up

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laten we vooropstellen: wij zijn de laatsten die een beschuitje met Kylie Jenner af zouden slaan. Toch schrokken we wel een beetje toen onderstaande beelden van Kylie Jenner tijdens een tripje naar de supermarkt online verschenen.

Kylie Jenner is niet alleen één van de jongste miljardairs op deze planeer, maar ze duikt ook soms in je stoutste dromen op. Ze zier er in die gevallen waarschijnlijk uit als hierboven, of zoals ze er op andere Instagramkiekjes uitziet…

Kylie Jenner krijgt hulp

Kylie Jenner heeft grootschalige plastische chirurgie altijd ontkend, maar een spuitje hier en daar wil ze nog wel eens gebruiken. Ook laat ze zich graag bedekken in metersdikke lagen make-up. Deze hulpstukken kunnen een aardig verkeerd beeld geven. Gelukkig weten we nu dat er achter al die cosmetische hulp toch nog een redelijk normaal meisje verscholen zit. Dus dames: voor je allemaal in paniek naar de spuit grijpt voor een Kylie Jenner-look – haal rustig adem, check onderstaande foto en hou dat geld lekker in de knip.

https://twitter.com/nahabwesmith/status/1253009797462528001

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten