Rondje Forum 1-8: Foto’s van Britt Dekker, Chantal Janzen & Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe heet het buiten ook is, het Mannenzakenforum is een bron die nooit opdroogt! Ook vandaag vind je er weer een hoop interessante foto’s! Chantal Janzen heeft een heus oops-momentje, Britt Dekker schittert op je scherm en ook Sylvana IJsselmuiden en Dee van der Zeeuw mag je niet overslaan!

Britt Dekker

Britt Dekker zat afgelopen week bij humoristisch praatprogramma Op Vrijdag. Of er nog andre gasten aanwezig waren? Geen idee – Britts rode glitterjurkje eiste álle aandacht op. Oogverblindend, in meerdere opzichten!

Chantal Janzen

Chantal Janzen is onderwerp van discussie op het Mannenzakenforum. Liet ze haar topje nou per ongeluk nét iets te ver zakken? Is er op deze beelden iets interessants te zien? Oordeel zelf!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden schitterde weer in een nieuwe aflevering van Dumpertreeten. De filmpjes hebben we allemaal doorgespoeld. Toen de blondine in beeld was werd de pauzeknop meerdere malen ingedrukt.

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw is Youtuber, maar klust ook regelmatig bij als bikinimodel. De blondine is inmiddels uitsluitend in badkleding te zien op haar sociale kanalen. Van twee walletjes snoepen zag er nooit zó lekker uit!

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten