Rondje Forum 1-8: Foto’s van Britt Dekker, Chantal Janzen & Sylvana IJsselmuiden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe heet het buiten ook is, het Mannenzakenforum is een bron die nooit opdroogt! Ook vandaag vind je er weer een hoop interessante foto’s! Chantal Janzen heeft een heus oops-momentje, Britt Dekker schittert op je scherm en ook Sylvana IJsselmuiden en Dee van der Zeeuw mag je niet overslaan!

Britt Dekker

Britt Dekker zat afgelopen week bij humoristisch praatprogramma Op Vrijdag. Of er nog andre gasten aanwezig waren? Geen idee – Britts rode glitterjurkje eiste álle aandacht op. Oogverblindend, in meerdere opzichten!

Chantal Janzen

Chantal Janzen is onderwerp van discussie op het Mannenzakenforum. Liet ze haar topje nou per ongeluk nét iets te ver zakken? Is er op deze beelden iets interessants te zien? Oordeel zelf!

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana IJsselmuiden schitterde weer in een nieuwe aflevering van Dumpertreeten. De filmpjes hebben we allemaal doorgespoeld. Toen de blondine in beeld was werd de pauzeknop meerdere malen ingedrukt.

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw is Youtuber, maar klust ook regelmatig bij als bikinimodel. De blondine is inmiddels uitsluitend in badkleding te zien op haar sociale kanalen. Van twee walletjes snoepen zag er nooit zó lekker uit!

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Gerelateerde berichten