Robin Martens onthult GTST-geheimen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin Martens schoof onlangs aan bij Goede Tijden, Zomer Tijden om te praten over haar toch best turbulente tijd bij Goede Tijden Slechte Tijden. De brunette kreeg als jonge tiener de rol van Rikki, maar moest tegen haar wil vertrekken bij de soapserie. Kort na haar gedwongen exit stortte ze in. Ook vertelt ze over (al dan niet aanwezige) liefde op de set…

Froukje de Both mocht onlangs Robin Martens ontvangen in haar talkshow Goede Tijden Zomer Tijden. Het begint een beetje vaste prik te worden: Froukje probeerde goedbewaarde GTST-geheimen los te peuteren bij haar gast. Robin was een open boek…

Lees ook: Enorme roep om terugkeer Inge Schrama bij GTST

Robin Martens gedwongen weg bij GTST

Dat Robin Martens tegen haar wil moest vertrekken als Rikki de Jong bij Goede Tijden, Slechte Tijden was publiekelijk bekend. Maar dat Robin Martens, ondanks dat ze mooi weer speelde in spelshows als It Takes 2, het mentaal moeilijk had wisten we niet. De brunette is ruim 1,5 jaar overspannen geweest, onthult ze bij de talkshow. “Ik was al een tijdje tegen overspannenheid aan het aanduwen. “na de laatste opnames van It Takes 2 barstte ik in tranen uit. Ik was gewoon op. Toen ben ik naar de dokter gegaan en die zei: ‘Je hebt een burn-out’.

Robin Martens is nu zangeres

Tegenwoordig acteert Robin Martens niet meer. Wel laat ze zich regelmatig zien op Instagram, en timmert ze aan haar zangcarrière. Dit doet ze samen met haar vriend, die rapper is. Samen maken ze muziek. Er liggen nog geen hits op de plank, ‘maar dat komt nog wel’.

Verliefd op set GTST

Robin Martens deed ook een boekje open over haar relatie met collega-acteur Guido Spek. Lang ging het gerucht dat Robins tegenspeler niet alleen in de serie een oogje had op de mooie actrice. Froukje probeert een openingetje te vinden, maar vangt bot: “Ik was heel goed met Guido, maar vanuit mij – ik wil niet lullig doen – was het niet meer dan vriendschap”. Arme Guido: keihard gefriendzoned, een paar jaar na dato. We vermoeden dat hij niet de enige was met gevoelens voor Robin…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!