Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga, Michaella Krajicek en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaar voor een klein Instagram-wereldreisje? Gratis vanuit je luie tuinstoel! Marieke Elsinga laat haar benen zien in Milaan, Emma Wortelboer neemt je mee naar Giethoorn, Sylvie Meis verkent Saint Tropez en Michaella Krajicek showt de mooiste twee heuvels van Amsterdam!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is op vakantie in Milaan! De allermooiste toeristische attractie van deze stad? Niet de beroemde kathedraal, maar de gebruinde benen van de presentatrice!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Michaella Krajicek

Michaella Krajicek brengt een ode aan haar favoriete stad in de hele wereld: Amsterdam. Al hadden we geen flauw idee dat onze hoofdstad zo heuvelachtig was!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Sylvie Meis

Sylvie Meis omarmt het strand en het jetsetleven in Saint Tropez. En de chique Franse stad omarmt haar terug. Weinig vrouwen passen zó naadloos in het decor als onze kleine diva Sylvie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer beleeft avonturen op Nederlandse bodem. Warm is het wel, ook in het wereldberoemde Giethoorn. In een strak badpak roeit Emma daar door de kanaaltjes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) op

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten