Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga, Michaella Krajicek en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaar voor een klein Instagram-wereldreisje? Gratis vanuit je luie tuinstoel! Marieke Elsinga laat haar benen zien in Milaan, Emma Wortelboer neemt je mee naar Giethoorn, Sylvie Meis verkent Saint Tropez en Michaella Krajicek showt de mooiste twee heuvels van Amsterdam!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is op vakantie in Milaan! De allermooiste toeristische attractie van deze stad? Niet de beroemde kathedraal, maar de gebruinde benen van de presentatrice!

Michaella Krajicek

Michaella Krajicek brengt een ode aan haar favoriete stad in de hele wereld: Amsterdam. Al hadden we geen flauw idee dat onze hoofdstad zo heuvelachtig was!

Sylvie Meis

Sylvie Meis omarmt het strand en het jetsetleven in Saint Tropez. En de chique Franse stad omarmt haar terug. Weinig vrouwen passen zó naadloos in het decor als onze kleine diva Sylvie!

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer beleeft avonturen op Nederlandse bodem. Warm is het wel, ook in het wereldberoemde Giethoorn. In een strak badpak roeit Emma daar door de kanaaltjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!