Sociale Schoonheden met o.a. Marieke Elsinga, Michaella Krajicek en Sylvie Meis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Klaar voor een klein Instagram-wereldreisje? Gratis vanuit je luie tuinstoel! Marieke Elsinga laat haar benen zien in Milaan, Emma Wortelboer neemt je mee naar Giethoorn, Sylvie Meis verkent Saint Tropez en Michaella Krajicek showt de mooiste twee heuvels van Amsterdam!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga is op vakantie in Milaan! De allermooiste toeristische attractie van deze stad? Niet de beroemde kathedraal, maar de gebruinde benen van de presentatrice!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga) op

Michaella Krajicek

Michaella Krajicek brengt een ode aan haar favoriete stad in de hele wereld: Amsterdam. Al hadden we geen flauw idee dat onze hoofdstad zo heuvelachtig was!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Michaëlla KRAJICEK (@misakrajicek) op

Sylvie Meis

Sylvie Meis omarmt het strand en het jetsetleven in Saint Tropez. En de chique Franse stad omarmt haar terug. Weinig vrouwen passen zó naadloos in het decor als onze kleine diva Sylvie!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Emma Wortelboer

Emma Wortelboer beleeft avonturen op Nederlandse bodem. Warm is het wel, ook in het wereldberoemde Giethoorn. In een strak badpak roeit Emma daar door de kanaaltjes!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🥵🥵🥵EMMA🥵🥵🥵 (@emmawortelboer) op

Laatste nieuws

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Foto: Katja Schuurman beloont volgers met heerlijk vakantiekiekje

Katja Schuurman is op vakantie. En de prachtige roodharige actrice deelt met liefde een paar mooie plaatjes van die vakantie.

Gerelateerde berichten