Romy Monteiro scoort rol in Goede Tijden Slechte Tijden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het wordt de komende tijd druk in Meerdijk. Een nieuwe inwoner van het fictieve dorp maakt binnenkort haar intreden. Niemand minder dan Romy Monteiro verhuist naar het plaatsje uit Goede Tijden, Slechte Tijden. En ze is klaar om de boel eens goed op te stoken.

Romy Monteiro kennen we allemaal nog van de talentenjacht The Voice of Holland. Ze haalde daar ooit de kwartfinales. Daarna speelde ze de hoofdrol in de Nederlandse musical The Bodyguard. Muziek en televisie bleven interessant en ze deed mee aan programma’s als DanceSing en It Takes 2. Nu maakt ze volledig de overstap naar acteren met haar rol in de bekendste soap van Nederland.

Lees ook: Romy Monteiro deelt vermakelijke kiekjes uit Ibiza

Kinderdroom die uitkomt

Het voelt een beetje als een kinderdroom die uitkomt, acteren in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice keek vroeger altijd zelf met veel plezier naar de soapserie en vindt het dus geweldig om nu zelf deel uit te mogen maken van de show. Vroeger sloot ze altijd de dag af met GTST. “Na GTST moest ik altijd naar bed”, vertelt Romy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Zo’n gastrolletje smaakt natuurlijk naar meer. Hoewel het in Meerdijk nooit zeker is wat er gaat gebeuren, zo kan je de ene dag overlijden en het volgende seizoen plots weer leven, maar Romy kijkt al verder dan de soap-wereld. Acteren is Romy’s nieuwe passie en ze zou graag nog een keer in een bioscoopfilm willen spelen.

Indra kalkhoven

Romy gaat een dame genaamd Indra Kalkhoven spelen. Niet een hele spannende naam, maar wie weet schuilt er meer achter. Romy moest haar rol in ieder geval geheim houden tijdens de opnames. Ze refereerde ernaar als haar geheime projectje. Misschien staan er dus wel grote dingen te wachten voor Romy’s personage. In ieder geval heeft ze het enorm naar haar zin gehad. Ze heeft de smaak dus te pakken wat acteren betreft. Het is nu maar afwachten wat Romy haar volgende grote rol wordt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

The Bitches of Meerdijk

Het personage van Romy, Indra, gaat wel het een en ander teweegbrengen in het dorpje. Ze speelt namelijk de grote liefde van het personage Richard. Indra wordt nu sluw ingezet door Janine en terug in de armen van Richard geduwd. Dat kan alleen maar uitlopen op ruzies, drama en misschien wel de grootste bitchfight die Meerdijk ooit gezien heeft. En dat belooft natuurlijk veel kijkplezier.

Smachten naar de zomer

Romy vind het in ieder geval fijn om even  iets te kunnen doen. Anders loopt ze alleen maar te verlangen naar de zomer. Ze kan namelijk niet wachten om alle verborgen strandjes en leuke eettentjes weer te verkennen. Dat mist ze momenteel enorm. Met corona zit dat er voorlopig alleen nog niet in, dus gaf acteren een mooie afleiding om maar niet aan de mooie zomer te denken die eraan komt. Misschien dat ze nog wel een zomerse aflevering op kunnen nemen bij GTST. Dan kan Romy in ieder geval even doen alsof.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.