Emma Heesters danst wild op tafel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is misschien wel de meest invloedrijke artiest op dit moment. Alles wat zij doet veranderd in goud. En dat talent brengt veel druk met zich mee. Gelukkig zijn er dan van die momenten dat je zelfs als grote artiest lekker los kan gaan. Bijvoorbeeld op een tafel bij Een Rondje Hazes.

Het was tijd voor de grootste meezinger van het jaar, namelijk Een Rondje Hazes. En dat betekende dat alle Nederlandstalige zangers en zangeressen zich verzamelde om de grootste Hazes hits te zingen. En al die volksmuziek zorgt er natuurlijk voor dat de stemming er vanzelf goed in zit. Zo goed zelfs, dat Emma Heesters op tafels begon te dansen.

Lees ook: Emma Heesters in leren pakje

Nieuwe mode

Waarom Emma het een goed idee vond om een plant op haar hoofd te zetten, zullen we misschien wel nooit weten. Maar dat ze het naar haar zin heeft, dat is in ieder geval duidelijk. Ze schittert op de tafel, en dan niet alleen vanwege haar glitterpak. Daarover gesproken, zou Emma dit pakje vaker uit de kast halen bij optredens? Het zou waarschijnlijk wel een hoop mensen trekken. En aangezien Emma het toch moet gaan hebben van online concerten de komende tijd zal ze alles uit de kast moeten halen om kijkers binnen te slepen. Alles, dus ook de opvallende glitterjurk.

Hazes voor altijd

2021 is het jaar dat André Hazes 70 jaar geworden zou zijn. Hij mocht het zelf nooit meemaken, maar zijn muziek blijft nog steeds bestaan en wordt nog veel gedraaid. Daarom vonden een aantal grote artiesten, waaronder Samantha Steenwijk, OG3NE en dus Emma Heesters het een goed idee om een feestelijke ode te brengen aan de zanger. Hazes verbroedert en verbind, iets wat we in deze tijd allemaal wel kunnen gebruiken. En hoewel er niemand echt bij mocht zijn werd er zo gezellig gedaan dat je vanaf je bank, met je biertje in de hand, niks te klagen had.

Meer Emma

Voor wie geen genoeg kan krijgen van Emma, wees gerust! Er komt binnenkort weer nieuwe muziek aan van de zangeres. Dat laat ze weten op haar Instagram pagina. Hoe lang iedereen nog van Emma kan genieten is maar de vraag. Ze heeft een Italiaans vriendje, de reden waarom ze bij Een Rondje Hazes een Italiaans nummer wilde doen, en het zou dus zomaar kunnen dat de blondine een switch maakt naar het buitenland. Voorlopig zijn we in ieder geval nog niet van haar af zegt Emma zelf. Gelukkig maar, want dat zou zonde zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Sfeermakers

Er mocht dus geen publiek bij het evenement aanwezig zijn. Dat betekende dat de artiesten er zelf maar een gezellige boel van moesten maken. Je kan moeilijk de hele avond André Hazes zingen en er geen feestje van maken. Dat werd dus ook gedaan. Tegen het einde van de avond zat de sfeer er in ieder geval goed in. Samantha Steenwijk heeft gelukkig de hele avond de telefoon in de aanslag gehouden om even een blik achter de schermen te geven. Gelukkig maar, anders had je nooit kunnen genieten van de dansmoves van Emma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.