Om deze 4 redenen gaat Hélène Hendriks de Televizier-Ring winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks gaat ongetwijfeld de Gouden Televzier-Ring winnen dit jaar. En daar zijn de volgende vier redenen voor te bedenken.

Natuurlijk wint Hélène Hendriks dit jaar de Gouden Televizier-Ring

Hélène Hendriks is het afgelopen jaar ontzettend gegroeid in haar rol als presentatrice en dat wordt nu eindelijk beloond. De knappe blondine maakt namelijk kans op een Gouden Televizier-Ring. Maar de winst is eigenlijk al zo goed als zeker. Er zijn namelijk meerdere redenen te bedenken waarom Hélène Hendriks de prijs in ontvangst zou moeten nemen. Lees maar even mee, want we hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: Johan Derksen wil Hélène Hendriks zien omkleden: “Heb John de Mol gemaild”
Haar programma De Oranjezomer was een kijkcijferkanon

Toen de mannen van Vandaag Inside besloten om even een zomerstop te houden, mocht Hélène Hendriks het stokje overnemen met haar programma De Oranjezomer. Daar wist ze heel Nederland te boeien met een mix van interessante gasten, leuke onderwerpen en natuurlijk haar geweldige persoonlijkheid. Hélène Hendriks had al wel eerder een programma in haar eentje gepresenteerd, maar dot is de eerste show, waarbij ze langer aan het roer stond die ook nog eens enorm succesvol was. Het publiek in Nederland zag zeker wel de kwaliteiten van Hélène Hendriks en vonden het heerlijk om naar de knappe blondine te kijken.

Lees ook: Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

Hélène Hendriks heeft flinke portie doorzettingsvermogen

De aantrekkelijke presentatrice heeft zichzelf in het begin nooit echt als zodanig gezien. Ze was naar eigen zeggen een beetje het ‘manusje van alles’. Maar na De Oranjezomer is ze zichzelf ook echt als presentatrice gaan zien. Al jaren draait Hélène Hendriks mee met programma’s als VI, dus de ervaring heeft ze zeker. Nu Hélène Hendriks eindelijk in haar eigen kwaliteiten is gaan geloven, is het natuurlijk alleen maar mooi als ze hiervoor een beloning zou krijgen.

Het wordt Hélène Hendriks ontzettend gegund door al haar collega’s en fans

Hélène Hendriks wordt door al haar collega’s en haar fans op handen en voeten gedragen. Iedereen ziet het zitten dat de knappe blondine straks de prijs in ontvangst mag nemen. Daar zijn ze ook enorm vocaal over. Haar collega’s bij Vandaag Inside vertellen aan iedereen die het maar wilt horen dat Hélène Hendriks er met de prijs vandoor moet gaan.

Lees ook: Hélène Hendriks hengelt naar Gouden Televizier-Ring met foto in strak jurkje

Iedereen wil Hélène Hendriks gewoon erg graag in een galajurk zien

De laatste reden dat Hélène Hendriks moet winnen bij de Gouden Televizier-Ring is natuurlijk zodat je nog veel meer van de spannende dame in een galajurk kan zien. Want de winnaar komt veel meer in beeld dan de andere deelnemers. Als Hélène Hendriks zou winnen, dan betekent dat je als kijker een hele avond lang mag genieten van de blondine in een prachtige jurk. Daar zijn de mensen zeker niet ongevoelig voor en dus zou het zomaar kunnen dat Hélène Hendriks de winst pakt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!