OG3NE bouwt heet muzikaal feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Amerikaanse band Earth, Wind & Fire had dat vierde element (water) nooit nodig. Je wilt dat goed aangewakkerde vuurtje immers niet blussen. Ook OG3NE heeft het altijd met z’n drieën gedaan: Lisa, Amy en Shelley weten niet anders. Geen wonder dat hun nieuwste driestemmige medley – volgepropt met nummers van de Amerikaanse soulformatie – swingt als een vlam in de wind…

Zo! Hier waren we aan toe. OG3NE heeft ook deze week weer een heerlijk muzikaal eerbetoon gebracht aan één van hun favoriete artiesten. Earth, Wind & Fire is nu aan de beurt. De muziek van de swingende soulformatie uit Amerika leeft nog steeds, zelfs bij jonkies als Lisa, Amy en Shelley Vol. De meiden houden wel van ’n beetje vuur, dat zie en hoor je meteen!

Lees ook: OG3NE bezorgt zelfs thuiszitter heimwee

OG3NE wakkert vuurtje aan

De allergrootste hits van EW&F komen natuurlijk langs, en de meiden van OG3NE genieten er zichtbaar intens van. Stilzitten is absoluut geen optie! Lisa, Amy en Shelley zijn duidelijk al goed in vorm voor hun tweede Home Isolation Concert, waar je nog steeds tegen een spotprijs kaarten voor kan krijgen.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten