OG3NE bouwt heet muzikaal feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Amerikaanse band Earth, Wind & Fire had dat vierde element (water) nooit nodig. Je wilt dat goed aangewakkerde vuurtje immers niet blussen. Ook OG3NE heeft het altijd met z’n drieën gedaan: Lisa, Amy en Shelley weten niet anders. Geen wonder dat hun nieuwste driestemmige medley – volgepropt met nummers van de Amerikaanse soulformatie – swingt als een vlam in de wind…

Zo! Hier waren we aan toe. OG3NE heeft ook deze week weer een heerlijk muzikaal eerbetoon gebracht aan één van hun favoriete artiesten. Earth, Wind & Fire is nu aan de beurt. De muziek van de swingende soulformatie uit Amerika leeft nog steeds, zelfs bij jonkies als Lisa, Amy en Shelley Vol. De meiden houden wel van ’n beetje vuur, dat zie en hoor je meteen!

Lees ook: OG3NE bezorgt zelfs thuiszitter heimwee

OG3NE wakkert vuurtje aan

De allergrootste hits van EW&F komen natuurlijk langs, en de meiden van OG3NE genieten er zichtbaar intens van. Stilzitten is absoluut geen optie! Lisa, Amy en Shelley zijn duidelijk al goed in vorm voor hun tweede Home Isolation Concert, waar je nog steeds tegen een spotprijs kaarten voor kan krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!