OG3NE bouwt heet muzikaal feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Amerikaanse band Earth, Wind & Fire had dat vierde element (water) nooit nodig. Je wilt dat goed aangewakkerde vuurtje immers niet blussen. Ook OG3NE heeft het altijd met z’n drieën gedaan: Lisa, Amy en Shelley weten niet anders. Geen wonder dat hun nieuwste driestemmige medley – volgepropt met nummers van de Amerikaanse soulformatie – swingt als een vlam in de wind…

Zo! Hier waren we aan toe. OG3NE heeft ook deze week weer een heerlijk muzikaal eerbetoon gebracht aan één van hun favoriete artiesten. Earth, Wind & Fire is nu aan de beurt. De muziek van de swingende soulformatie uit Amerika leeft nog steeds, zelfs bij jonkies als Lisa, Amy en Shelley Vol. De meiden houden wel van ’n beetje vuur, dat zie en hoor je meteen!

Lees ook: OG3NE bezorgt zelfs thuiszitter heimwee

OG3NE wakkert vuurtje aan

De allergrootste hits van EW&F komen natuurlijk langs, en de meiden van OG3NE genieten er zichtbaar intens van. Stilzitten is absoluut geen optie! Lisa, Amy en Shelley zijn duidelijk al goed in vorm voor hun tweede Home Isolation Concert, waar je nog steeds tegen een spotprijs kaarten voor kan krijgen.

Laatste nieuws

Foto: Naomy van Beem bezorgt Rico Verhoeven een uitzicht om je vingers bij af te likken

Naomy van Beem staat bekend om haar geweldige fitnessprestaties, en het resultaat mag er dan ook zijn. Kijk maar naar deze foto!

Foto: De verse citroentjes van Lieke van der Hoorn zijn om op te peuzelen

Lieke van de Hoorn laat volgers watertanden met kiekje waar ze bloemetjes badkleding draagt in het zonovergoten Italië!

Foto: Anna Nooshin barst bijna uit haar véél te heet gewassen jurkje

Anna Nooshin onthult zichzelf in haar witte cupcake-jurkje. De knappe influencer is een ware smaaktraktatie voor het oog!