OG3NE bouwt heet muzikaal feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De Amerikaanse band Earth, Wind & Fire had dat vierde element (water) nooit nodig. Je wilt dat goed aangewakkerde vuurtje immers niet blussen. Ook OG3NE heeft het altijd met z’n drieën gedaan: Lisa, Amy en Shelley weten niet anders. Geen wonder dat hun nieuwste driestemmige medley – volgepropt met nummers van de Amerikaanse soulformatie – swingt als een vlam in de wind…

Zo! Hier waren we aan toe. OG3NE heeft ook deze week weer een heerlijk muzikaal eerbetoon gebracht aan één van hun favoriete artiesten. Earth, Wind & Fire is nu aan de beurt. De muziek van de swingende soulformatie uit Amerika leeft nog steeds, zelfs bij jonkies als Lisa, Amy en Shelley Vol. De meiden houden wel van ’n beetje vuur, dat zie en hoor je meteen!

Lees ook: OG3NE bezorgt zelfs thuiszitter heimwee

OG3NE wakkert vuurtje aan

De allergrootste hits van EW&F komen natuurlijk langs, en de meiden van OG3NE genieten er zichtbaar intens van. Stilzitten is absoluut geen optie! Lisa, Amy en Shelley zijn duidelijk al goed in vorm voor hun tweede Home Isolation Concert, waar je nog steeds tegen een spotprijs kaarten voor kan krijgen.

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten