Lisa Vol deelt heerlijke kleedkamerfoto met haar OG3NE-zusjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol staat al jaren bekend als niet alleen de oudste, maar ook de mooiste van de zusjes van OG3NE. Deze foto bewijst dat. 

 De zusjes OG3NE maken volgers wild

Met onderstaande foto maken de zusjes van OG3NE hun fans echt helemaal wild. Ze weten precies hoe ze hun publiek gek moeten maken door alle drie een pakje aan te trekken waar iedereen van smelt. Natuurlijk zijn alle zusjes ontzettend mooi op deze foto van achter de schermen. Shelley weet met haar indringende blik de aandacht van de OG3NE fans volledig te grijpen. Amy weet met haar open jasje iedereen te betoveren. Maar het is Lisa, met haar laag ingevallen shirt, haar getuite lippen en haar wilde haren, die iedereen het meest in haar greep houdt. Dan zie je aar weer dat de oudste van de drie zusjes toch het meeste weet over goed overkomen op camera.

Fans van OG3NE zijn zeker niet ontevreden over mooie foto

Als het aan de fans van deze mooie vrouwen lag, dan maakten ze elke dag een foto als deze. Dat merk je wel aan de reacties die de zangeressen krijgen. Iedereen die de foto ziet is het er eigenlijk wel over eens dat dit soort plaatjes helemaal het einde zijn. De fans van OG3NE moeten bijna oppassen dat ze niet wegsmelten met al die hitte die van de foto af komt. Lisa, Amy en Shelley hebben hun uiterste best gedaan om ervoor te zorgen dat dit bijzondere kijkje achter de schermen nog even extra bijzonder wordt. Maar dat is niet het enige plaatje dat door een van de dames gedeeld wordt van achter de schermen. Lisa was na deze groepsfoto namelijk nog lang niet klaar met het delen van leuke kiekjes van zichzelf. Kijk maar naar deze foto op haar Instagram!

Lisa Vol deelt foto van zichzelf

Als iemand wel weet hoe ze haar publiek het beste uit kan dagen, dan is het wel Lisa Vol. De blondine is als oudste van de zusjes een boegbeeld voor de andere twee zangeressen. Lisa moet dus af en toe even laten zien hoe het werkt. Ze plaatst dan ook het vaakst mooie foto’s van zichzelf. Zo kan ze aan haar zusjes laten zien wat een goede uitstraling is. Lisa moet je altijd rekening mee houden. Met haar houding kan je namelijk absoluut niet om de stoere blondine heen.

Van alle OG3NE zusjes, lijkt Lisa het meeste weg te geven

Hoewel alle drie de zusjes wel erg goed zijn in het maken van spannende foto’s, is het vaak Lisa die de leukste foto’s online zet. De blondine lijkt erg goed te zijn in het tonen van zichzelf online. En dat vinden haar fans natuurlijk alleen maar leuk. Die genieten enorm van de foto’s die Lisa met hen deelt. Lisa zelf krijgt ook wel een kick van het delen van haar foto’s. Voor iedereen komt het dus enorm gunstig uit. De blonde zangeres staat ook werkelijk prachtig op haar foto’s. Daarmee weet ze haar volgers altijd flink te vermaken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?